Help mij kiezen

Touchscreen 86 inch

Touchscreen 86 inch ✓ Diverse merken ✓ Op voorraad bij Beamers & Touchscreens.nl ✓ Ultra HD ✓ Garantie tot 7 jaar ✓ Professionele installatie

Een touchscreen bestellen is voor u wellicht geen dagelijkse activiteit, het is onze expertise en wij helpen u er graag verder mee. Wij houden het eenvoudig en overzichtelijk voor u. Een 75 inch touchscreen is er in verschillende merken, zoals CTOUCH, i3 TOUCH, SAMSUNG en SMART Board touch. De touchscreens verschillen in de basis niet veel van elkaar. Zo beschikt ieder Touchscreen 86 inch over een Ultra HD beeldkwaliteit en is een ingebouwde Windows 10 PC optioneel.

De functionaliteiten én de verschillen

De schermen verschillen onder andere in de touch functionaliteit (infra rood of capacitive touch) en het aantal touchpunten. Bij de infra rood touch technologie zit er een dunne rand voor het scherm die detecteert waar de vinger/de pen is. De capacitive touch technologie kunt u vergelijken met een tablet of smartphone, waar de touch technologie werkt met drukpunten. Ook het ingebouwde besturingssysteem (zoals Android) kan per scherm verschillen. Het ingebouwde besturingssysteem beschikt o.a. over een whiteboard app, een email ontvanger en een webbrowser.

De garantievoorwaarden en speakers

Tot slot is er verschil in de garantievoorwaarden en de ingebouwde speakers. Zo beschikt CTOUCH over een 5 jarige on site garantie voor geregistreerde onderwijsinstellingen (3 jaar voor zakelijk). Ieder scherm maakt gebruik van ingebouwde speakers, echter zijn sommige speakers ‘standaard’. Vergelijk het met uw tv thuis; waarbij de ingebouwde speakers een aardig volume bereiken maar niet over een ‘vol geluid’ beschikken. Alle drie de CTOUCH 86 inch beschikken over een ingebouwde soundbar van JBL (80 watt).

MEER INFORMATIE?

Advies nodig over een touchscreen 86 inch? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT HET TOUCHSCREEN 86 INCH ASSORTIMENT: