help mij kiezen
Bevestigingen

Touch tafel

Je kunt jouw digiborden en touchscreens op verschillende manieren bevestigen, zoals met een touch tafel wall mount, een verrijdbare opstelling en met een vaste hoogteverstelling.

Touch tafel | Voor touchscreens tot 65 inch

De tafel is speciaal ontwikkeld voor touch schermen die ook in de tafelstand gebruikt zullen worden. De tafel staat vast op 45 graden, zodat het scherm goed te bedienen is. De touch tafel is geschikt voor schermen tot 65 inch, met een maximale lengte van 1000 mm. Een flatscreen kiosk is bij uitstek geschikt voor informatieve en commerciële doeleinden. Op vliegvelden, treinstations en in grote winkelcentra is de flatscreen kiosk een mooie oplossing om uw boodschap te communiceren naar de bezoekers. De zuil heeft een vaste hoogte. De kop waar de schermbeugel aan gemonteerd wordt, heeft een vaste hoek van 35°.

In de zuil is ruimte voor een PC of mediaplayer, die eenvoudig toegankelijk is via een deurtje aan de achterzijde. Dit maakt de binnenkant van de zuil makkelijk bereikbaar ten behoeve van service of onderhoud. Neem contact op voor meer informatie.


Specificaties Touch tafel

Download brochure
Type: Touch tafel
Kantelbaar: Ja
Maximale lengte 1000 mm (midden van het scherm)
Gewicht 55 kg
Maximale belasting: 70 kg
Inch bereik max. 65 inch
Kantelfunctie Nee
Bereik bracket/interface Universeel
1.500,-

exclusief btw - Op voorraad

In het kort
Type: Touch tafel
Kantelbaar: Ja
Maximale belasting: 70 kg

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk