Help mij kiezen
Overige

Starboard FX79E1

975,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaar

Het StarBoard FX79E1 zorgt voor interactiviteit in uw klaslokaal of vergaderruimte. Hitachi heeft namelijk de eenvoud van het ontwerp gecombineerd met een stevige ondergrond, ondersteund door de nieuwste interactieve technologie. Bovendien vindt u de hot keys terug aan de zijkant van het bord.

Starboard FX79E1 | Met de verschillende hot keys

De 15 verschillende hot keys zorgen ervoor dat het Starboard FX79E1 voor iedereen intuïtief te gebruiken is. Ook wordt de Starboard software standaard meegeleverd. Bovendien is het digibord met uw vinger en de meegeleverde pennen te bedienen. Daardoor kunnen meerdere leerlingen tegelijkertijd op het digibord werken.

In combinatie met de Hitachi CP-AX3505 beschikt u over een complete interactieve Hitachi oplossing. Ook zijn de garantievoorwaarden voor zowel de projector als voor het digibord erg gunstig. U beschikt namelijk over een 3 jarige garantie. Hierdoor zijn uw leerlingen verzekerd van een werkend digibord.

Het Starboard FX79E1 is ook beschikbaar in een 89 inch model. Kiest u voor een Starboard dan bent u tevens verzekerd van een zeer voordelige prijs/kwaliteit verhouding. Kortom, laat u verbazen door het de Starboard!


Specificaties Starboard FX79E1

Download brochure
Scherm diagonaal 79 inch (201cm)
Beeldverhouding 4:3
Techniek: Pen en hand
Multitouch Ja
Afmeting (B x H x D) mm 185 x 128 x 3,5
Gewicht 22 KG
Garantie 3 jaar
Garantie Verlenging Nee
Accessoires Aanwijsstok, Pen, Wisser
De kenmerken in het kort
Techniek: Pen en hand
975,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaarVrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Gerelateerde producten

Misschien ook leuk