Help mij kiezen

Hitachi

De Hitachi CP-serie is de ultra short throw serie van Hitachi. De projectoren van Hitachi vindt u voornamelijk terug in klaslokalen.


Bekijk het assortiment Bekijk het assortiment

De CP-serie van Hitachi is de ultra short throw serie. De projectoren vindt u voornamelijk terug in klaslokalen. Hier worden de projectoren aan de muur en direct boven het digibord geplaatst, waardoor de leerkrachten en leerlingen geen hinder ondervinden van schaduwen.

Hitachi CP-serie | Geen schaduwen

Hitachi heeft jarenlange ervaring voor ultra short throw projectoren. Deze ervaring gebruiken zij in het optimaliseren van hun producten. Zo hebben door de jaren heen de gebruiksvriendelijkheid en de lichtopbrengst veel aandacht gekregen. Ook beschikt de CP-serie over interactieve projectoren. Deze zorgen voor interactie, zonder het gebruik van een digibord.

De beamerlampen voor de CP-serie zijn te bestellen op MK-Beamerlampen.nl. De CP-serie beschikt over 3 verschillende types, die onder andere verschillen van elkaar in de lichtopbrengst. Daarnaast verschillen zij in interactieve functies en in de beeldverhouding. Hieronder staan de belangrijkste verschillen:

Type               Beeldverhouding (B:H)
CP-AX             4:3
CPAW          16:10 Breedbeeld
CP-TW            16:10 Breedbeeld + interactieve functies

Meer informatie over Hitachi?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het Hitachi assortiment: