help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Bevestigingen

Mobiele lift + whiteboards

Mobiele lift + whiteboards

U kunt uw digiborden en touchscreens op verschillende manieren bevestigen, zoals met een vaste wall mount, een mobiele opstelling en met een vaste hoogteverstelling.

Mobiele lift + whiteboards | Alles in één oplossing

Met de mobiele lift + whiteboards van Smart Metals verplaatst u uw scherm naar verschillende ruimtes in uw klaslokaal of kantoor. De mobiele lift + whiteboards op wielen XL is er voor touchscreens tot 75 inch, met een maximaal gewicht van 120 kg. Tegen een meerprijs is deze opstelling ook realiseerbaar voor grotere schermen. U kunt op de whiteboards uw aantekeningen maken. De whiteboards worden bevestigd aan de vloerlift en bewegen dus mee met het scherm.

Wat dit product zo uniek maakt is zijn scherm flexibiliteit. Deze mobiele vloeroplossingen met elektrische hoogteverstelling hebben traploze en een geluidsarme verstelling geïntegreerd. Daarnaast heeft SmartMetals een bracket geïntegreerd met de meeste VESA patronen daarin verwerkt, wat ervoor zorgt dat de meeste schermen op dit statief gemonteerd kunnen worden.

De mobiele lift + whiteboards is beschikbaar in zilvergrijs en zwart. In de vloerplaat is een kabelgat verwerkt om de kabels netjes door te voeren naar de vloer. Neem contact op voor meer informatie.


Specificaties Mobiele lift + whiteboards

Download brochure
Type: Verrijdbaar + whiteboards
In hoogte verstelbaar: Ja
Minimale lengte 1030 mm
Maximale lengte 1530 mm (hart van het scherm)
Gewicht 50 kg
Maximale belasting: 120 kg
Inch bereik max. 75 inch
Kantelfunctie Nee
Bereik bracket/interface VESA 600-400
1.495,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Type: Verrijdbaar + whiteboards
Maximale belasting: 120 kg

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk