help mij kiezen
Totaaloplossingen

Logitech Tap Teams – Rally Bar

Logitech Tap Teams – Rally Bar

Eén van de gaafste en kwalitatief beste oplossingen is toch wel de Logitech Tap Teams –  Logitech Rally Bar. De Logitech Tap (een kleine tablet op de vergadertafel) wordt gecombineerd met de Logitech Rally Bar en de Rally Mic Pods (plafond of tafel variant). Verder is het systeem te combineren met verschillende maten touchscreens en non-touch displays. Ook is het mogelijk om deze opstelling te combineren met een bevestiging naar keuze, waarbij je kunt denken aan een muurbeugel, elektrische muurlift of elektrische vrijstaande vloerlift. 

Logitech Rally Bar & Rally Mic pods

De Logitech Tap, de video-oplossing voor vergaderruimtes, omvat agenda-integratie, deelname met één enkele aanraking en ook direct inhoud delen. Bovendien is het altijd gebruiksklaar. Daarnaast omvat het systeem alle benodigde componenten: zoals een Tap- touchcontroller (inclusief tafel mount), de ingebouwde bekabeling. In de complete voorbeeld oplossing (totaalprijs van € 9.390 exclusief BTW) zijn de onderstaande producten opgenomen:

Logitech Tap room voor Microsoft Teams | Hoe werkt het?

Nodig je collega’s of klanten en het Microsoft Teams Room account uit voor een videogesprek. Loop naar de gekozen vergaderruimte en begin daarna direct met jouw videogesprek. Het systeem kan daarnaast via een HDMI kabel op elke laptop worden aangesloten als extra beeldscherm. Zo ligt aanraakbediening dus binnen handbereik voor samenwerking in teams, digitale aanwijzingen, automatisering van ruimtes, omgevingsregeling en talloze andere workflows. Ter illustratie vind je hieronder een filmpje voor de Microsoft Teams Room oplossing.

Kortom: een totaaloplossing voor videoconferencing via Microsoft Teams? Dan is de Logitech room solution – Rally Bar the way to go! Het systeem wordt geleverd met het Viewsonic display 75 inch, waarvoor ook andere formaten geschikt zijn. Ook is dit systeem te combineren met verschillende formaten touchscreens, zoals de Ctouch Riva.

We gaan met jou op zoek naar de meest geschikte oplossing voor jouw vergaderruimte. Klanttevredenheid staat daarbij voor ons hoog in het vaandel. Ben je benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Neem dan eens een kijkje op Trustpilot.


Specificaties Logitech Tap Teams – Rally Bar

Download brochure
Formaat: 75 inch
Maximale kijkafstand: 5 tot 8 meter
Resolutie: Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie: 3 jaar
OPS PC: Optioneel
Draadloos delen Nee
Zoomfunctie camera: 15 x zoom
Mobiele opstelling: Nee
Touch techniek Nee
VESA maat in mm 200 x 400 mm
Afmeting (B x H x D) mm 1670 x 955 x 70 mm
Helderheid cd/m² 450
Contrast ratio 1200:1
Speakers 2 x 10 watt
Kijkhoek graden 178
Microfoons Rally Bar: 6 omni directional MEMS
Audio Rally Bar: Akoestische Echo onderdrukking & stemversterker
Geluidsonderdrukking: AI filter
Webcam: Logitech Rally Bar
Kijkhoek webcam: 130 graden
Rally mid pods: 3 stuks
Rally mic pods mount (plafond of tafel): 3 stuks
Formaat Logitech Tap: 10 inch
Resolutie Logitech Tap: 1280 x 800p
Geschikt: Microsoft Teams
9.335,-

exclusief btw - Op voorraad

In het kort
Formaat: 75 inch
Maximale kijkafstand: 5 tot 8 meter
Webcam: Logitech Rally Bar
Beelddiagonaal 75 inch
Optimale kijkafstand 5 tot 8 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk