help mij kiezen

Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Presenteren & videoconferencing Advies op maat Experience center in Rotterdam

Overige

i3TOUCH Excellence 65 inch

De i3TOUCH Excellence 65 inch betreft de opvolger van het zeer populaire E0265 i3TOUCH touchscreen. De fabrikant i3 Technologies heeft ten opzichte van zijn voorganger een aantal zeer fijne verbeteringen aangebracht.

i3TOUCH Excellence 65 inch | Draadloos presenteren

Op de i3TOUCH Excellence 65 inch zit standaard een volledige 5 jarige garantie. Middels registratie kunt u uw garantie verlengen tot 8 jaar. Bent u een zakelijke gebruiker? Tegen een meerprijs is deze 8 jarige garantie ook mogelijk. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Het touchscreen beschikt over de razendsnelle een 20-punts touch V-sense technologie. Dit houdt in de het scherm perfect door meerdere gebruikers tegelijk gebruikt kan worden, zonder vertraging! De i3TOUCH Excellence 65 inch beschikt ook over een ingebouwde annotatie tool. Hierdoor kan het scherm altijd gebruikt worden als digitaal whiteboard, ook wanneer er geen pc is aangesloten. Deze aantekeningen kunnen vervolgens worden opgeslagen of direct worden verstuurd.

Wanneer u op uw telefoon of tablet de i3 ALLSYNC mirroring app download, kunt u uw bestanden draadloos naar het grote scherm streamen. Voor Windows & Mac OSX is er ook een applicatie beschikbaar om draadloos delen mogelijk te maken. Het programma kan draadloos streamen, wanneer uw device en het scherm op het netwerk zijn aangesloten. Het filmpje hieronder geeft een goed beeld:

OPS-module of desktop PC

In de zijkant van het i3 touchscreen zit een sleuf waar ruimte is overgehouden voor een OPS module. De OPS modules betreffen een snelle en volwaardige Windows computers en zijn verkrijgbaar met een Intel i3 of i5 processor. Uiteraard kan het touchscreen ook worden verbonden met de huidige pc’s op school of op kantoor.

Vragen of een offerte op maat?

Heeft u vragen over de Excellence serie van i3 TOUCH? Neem contact op met één van onze adviseurs.


Specificaties i3TOUCH Excellence 65 inch

Schermdiagonaal 65 inch | 165cm
Optimale kijkafstand: 6 tot 7 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD | 3840 x 2160
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 63
Garantie 3 jaar
Garantie verlenging Voor educatie 8 jaar na registratie
Speakers 2 x 15 Watt
2.100,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Optimale kijkafstand: 6 tot 7 meter
Beelddiagonaal 65 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie 5 jaar
Optimale kijkafstand 3 tot 5 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk