help mij kiezen

Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Presenteren & videoconferencing Advies op maat Experience center in Rotterdam

Touchscreens

i3SIXTY

i3SIXTY

Ben je op zoek naar een digitaal whiteboard? De i3SIXTY is wat je zoekt. Het mobiele presentatiescherm met capacitieve touch technologie zorgt ervoor dat in iedere ruimte interactief gewerkt kan worden. Draai het scherm om verschillende type content te laten zien en ideeën optimaal uit te werken. Bekijk het filmpje om direct een beeld te krijgen van dit systeem:

i3SYXTY | Draadloos presenteren

De i3SIXTY is een totaaloplossing, voorzien van alle benodigde functies (zoals draadloos delen). Zo deel je je scherm draadloos met de i3ALLSYNC app of met de i3ALLSYNC hardware transmitter. Daarnaast is het mogelijk om aantekeningen te maken (en te delen) op verschillende applicaties, zelfs op de verbonden apparaten. Deze aantekeningen kan je daarna exporteren in PDF.

Ook is de i3SIXTY voorzien van een geïntegreerde web browser. Hier maak je snel een aantekening en deel je via de e-mail. Ook is het mogelijk om eenvoudig en snel een video conferencing te starten. Bovendien zorgen de ingebouwde camera en microfoon voor optimaal beeld en geluid.

Het 43 inch capacitive touchscreen kan je zien als een hele grote iPad. De touch technologie werkt namelijk op dezelfde manier. Je notities maak je in de i3 NOTES whiteboarding App. De aantekeningen op de i3 SIXTY kan je live delen op andere devices. Daarnaast is de drukgevoelige actieve pen compatibel met Microsoft Ink.

Start je conference call in een handomdraai

De i3SIXTY beschikt tevens over een ingebouwde camera en microfoon. Start snel en eenvoudig je conference call met de Zoom meeting software. Bekijk het filmpje hieronder voor meer informatie over de Zoom meeting software:

Heb je vragen over de i3 SIXTY, over de toepassing of wil je het scherm bekijken en testen? Maak dan een afspraak en laat je informeren door één van onze experts


Specificaties i3SIXTY

Download brochure
Schermdiagonaal 43 inch | 109 cm
Maximale kijkafstand: 3 tot 5 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 20
Garantie 3 jaar
Garantie verlenging Nee
Ondersteunde weergavestand Landschap en Portret
Actieve pen Ja
Mobiel onderstel Ja
2.900,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Maximale kijkafstand: 3 tot 5 meter
Beelddiagonaal 43 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie 3 jaar
Optimale kijkafstand 1 tot 3 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk