help mij kiezen
Digiborden

i3SIXTY Pro 55 inch

i3 Sixty pro

Ben je op zoek naar een digitaal whiteboard? De i3SIXTY is wat je zoekt. Het mobiele presentatiescherm met capacitieve touch technologie zorgt ervoor dat in iedere ruimte interactief gewerkt kan worden. Draai het scherm om verschillende type content te laten zien en ideeën optimaal uit te werken. Bekijk het filmpje om direct een beeld te krijgen van dit systeem:

i3SYXTY Pro | Alles in één oplossing voor presenteren & lesgeven

De i3SIXTY Pro 55 inch is voorzien van een 4K-camera en een mobiele standaard. U haalt een complete oplossing in huis die flexibel in te zetten is. Samenwerken, brainstormen en videovergaderen is allemaal mogelijk. De i3SIXTY Pro is zowel leverbaar in het zwart als in het wit. Hieronder lichten wij graag meer toe over de videoconferencing mogelijkheden, geïntegreerde Windows oplossing en i3STUDIO.

Ook is de i3SIXTY voorzien van een geïntegreerde web browser. Hier maak je snel een aantekening en deel je via de e-mail. Ook is het mogelijk om eenvoudig en snel een video conferencing te starten. Bovendien zorgen de ingebouwde camera en microfoon voor optimaal i3 Sixty pro flipchartbeeld en geluid. Het 43 inch capacitive touchscreen kan je zien als een hele grote iPad. De touch technologie werkt namelijk op dezelfde manier. Je notities maak je in de i3 NOTES whiteboarding App. De aantekeningen op de i3 SIXTY kan je live delen op andere devices. Daarnaast is de drukgevoelige actieve pen compatibel met Microsoft Ink.

Bovenop de i3SIXTY Pro 55 inch zit een 4K-camera met groothoeklens bevestigd. De camera kan gemakkelijke de gehele vergaderruimte in beeld brengen. Een kristalheldere geluids- en beeldkwaliteit kenmerken de camera. De camera en luidsprekers zijn eenvoudig te gebruiken door een eigen laptop op het scherm aan te sluiten met een USB-C-kabel. Deze kabel ondersteunt audio, video, stroom en touch. Het scherm heeft aan de achterzijde een OPS PC-sleuf. Zodoende kunt u de i3SIXTY Pro combineren met een Windows PC. Zodoende heeft u direct een Windows-omgeving op een draaibaar scherm. De i3SIXTY Pro is voor geïnstalleerd met i3STUDIO. I3STUDIO is een complete set aan tools voor het onderwijs én de zakelijke omgeving. Het downloaden van applicaties of software is hiermee verleden tijd. De i3STUDIO bevat alle gewenste functionaliteiten om aan de slag te gaan met whiteboarden, annoteren, draadloos presenteren en videoconferencing.

Start je conference call in een handomdraai

De i3SIXTY beschikt tevens over een ingebouwde camera en microfoon. Start snel en eenvoudig je conference call met de Zoom meeting software. Bekijk het filmpje hieronder voor meer informatie over de Zoom meeting software:

Heb je vragen over de i3 SIXTY, over de toepassing of wil je het scherm bekijken en testen? Maak dan een afspraak en laat je informeren door één van onze experts.


Specificaties i3SIXTY Pro 55 inch

Download brochure
Schermdiagonaal 55 inch | 140 cm
Maximale kijkafstand: 1 tot 3 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie: Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 21 KG
Garantie 3 jaar
Garantie verlenging Nee
Ondersteunde weergavestand Landschap en Portret
Actieve pen Ja
Mobiel onderstel: Ja
4.170,-

exclusief btw - Op voorraad

In het kort
Maximale kijkafstand: 1 tot 3 meter
Mobiel onderstel: Ja
Beelddiagonaal 55 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Beeldverhouding 16:9
Garantie 3 jaar
Optimale kijkafstand 1 tot 3 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk