help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Touchscreens

i3HUDDLE 3.0 65 inch

i3HUDDLE

In ieder bedrijf is samenwerken cruciaal. Meetings vinden bovendien vaak ineens plaats. En deze kunt u productiever maken. Bovendien kunt u de werktijd van uw teams maximaliseren en samenwerken optimaliseren. Hiervoor vindt u de meest complete oplossing in de i3HUDDLE 3.065 inch.

i3HUDDLE 3.0 65 inch | De oplossing waar echt álles in zit

Met het ingebouwde i3NOTES (digitaal whiteboard) kunt u snel notities maken en deze meteen delen zonder een ander apparaat te gebruiken. Ook is het mogelijk om draadloos de content van uw device (laptop, tablet, smartphone) te delen op het grote scherm. Dit doet u eenvoudig met de i3ALLSYNC. U deelt namelijk uw scherm met één druk op de knop.

Met de i3HUDDLE 3.0 65 inch kunnen alle deelnemers probleemloos samenwerken op verschillende hardware en besturingssystemen. Met behulp van de homebutton keert u terug naar het beginscherm. Zo geniet zo van een intuïtieve en eenvoudige navigatie. Het is bovendien mogelijk om uw favoriete video conference systeem te gebruiken. Hieronder vindt u een filmpje om een beeld te schetsen:

De i3HUDDLE 3.0 is tevens uitgerust met een geïntegreerde Windows 10 Pro computer. Deze volwaardige PC beschikt over een 6e generatie i7 processor, met 8 GB werkgeheugen en een 256 GB SSD. Het beginscherm van uw i3HUDDLE kunt u daarnaast personaliseren met een vergaderagenda, weerbericht, eigen logo’s en bladwijzers. Ook de i3NOTES en i3 ALLSYNC staan op het beginscherm.

Vragen of een offerte aanvragen?

Heeft u vragen over de i3HUDDLE 3.0 65 inch, of wilt u het scherm testen in onze demo ruimte? Neen contact met ons op: demonstratie aanvragen. Bovendien vindt u de uitgebreide specificaties van het bovenstaande scherm ook in de brochure.


Specificaties i3HUDDLE 3.0 65 inch

Download brochure
Schermdiagonaal 65 inch | 165 cm
Optimale kijkafstand: 5 tot 6 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD | 3840 x 2160
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 49 kg
Garantie 3 jaar
Garantie verlenging Ja
Speakers 2 x 15 Watt
6.500,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Optimale kijkafstand: 5 tot 6 meter
Beelddiagonaal 65 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie 3 jaar
Optimale kijkafstand 3 tot 5 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk