help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Overige

i3 SYNC

Met de i3 SYNC kunt u uw scherm met één druk op de knop draadloos delen. Het maakt niet uit of u een desktop computer, een smartphone, een tablet of zelfs een camera gebruikt. Elk HDMI-apparaat kan namelijk video en audio in hoge kwaliteit op een groot scherm afspelen. Hieronder vindt u een filmpje waarin de i3 SYNC visueel wordt gemaakt.

i3 SYNC PRO – Plug & Play draadloos presenteren

De i3 Sync PRO maakt draadloos presenteren kinderspel. U kunt namelijk met één druk op de knop uw scherm delen en er hoeft geen software geïnstalleerd te worden. Dit zorgt ervoor dat het aansluiten van uw notebook of die van uw collega of klant niet meer voor problemen zal zorgen.

Er hoeven geen resoluties meer te worden ingesteld. Daarnaast zijn niet passende aansluitingen verleden tijd. Bovendien zorgt het draadloos presenteren ervoor dat u alles op orde heeft als uw klanten langskomen. Kortom, met de i3SYNC is uw presentatieoplossing compleet. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de i3SYNC. U kunt contact met ons opnemen via de 010-800 9885 of door een offerte aan te vragen.


Specificaties i3 SYNC

Download brochure
695,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk