Help mij kiezen

Draadloos device delen

Een draadloos device delen is het mooiste maar ook zeker het gebruiksvriendelijkst. Met draadloos delen is het niet nodig om uw laptop, tablet of telefoon bekabeld aan het presentatiescherm aan te sluiten. U streamt met één druk op de knop, zonder het installeren van drivers.

Een draadloos device delen is niet alleen een voor het oog een mooie oplossing. Ook de functionaliteit van een draadloos device delen werkt geweldig. Om draadloos het beeld te delen van een laptop, telefoon of tablet kan je bijvoorbeeld de Barco Clickshare gebruiken. Hieronder wordt weergeven wat de Barco Clickshare kenmerkt.

Waarom de Barco Clickshare Conference

Met iedere bovenstaande oplossing is het mogelijk om draadloos te delen met Microsoft, iOS & Android devices. Ben je op zoek naar een totaalopstelling? Draadloos delen inclusief een presentatiescherm? Bekijk dan eens het mobiele presentatiescherm*, waarin er draadloos een device gedeeld kan worden middels de ingebouwde Ops pc.

* Het mobiele presentatiesysteem is helemaal te customizen. Hierbij kunt u denken aan andere formaten (55 inch, 65 inch, 86 inch), een andere bevestiging en een andere pc processor (i3, i5, i7).

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie over draadloos presenteren of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment: