De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Overige

CTOUCH Leddura 2Meet 75

Een vergadering of video conference moet áltijd snel en goed werken. De CTOUCH Leddura 2Meet 75 inch maakt dit mogelijk. De CTOUCH Leddura 2Meet 75 inch is namelijk ontwikkeld om samenwerken toegankelijker en interactiever te maken.

CTOUCH Leddura 2Meet 75 inch | Alles in één

Anders gezegd: alles wat u nodig heeft om effectief te vergaderen komt met de Leddura 2Meet samen in 1 systeem; zoals draadloos content delen, whiteboarding en video conferencing met Skype for Business.

De CTOUCH Leddura 2Meet wordt geleverd met een set USB guest dongles, zodat u binnen een paar seconden de content van uw tablet, smartphone of laptop kunt delen. Bovendien kunt u tijdens uw presentaties aantekeningen maken op het digitale whiteboard. U start de whiteboarding functie namelijk met één druk op de knop.

Skype for Business | Aantekeningen maken

Aangezien de meeste bedrijven voor video conferencing Skype for Business gebruiken, werkt de CTOUCH Leddura 2Meet 75 inch hier perfect mee samen. De CTOUCH Leddura 2Meet beschikt over een open systeem en werkt dus ook met Microsoft Office 365, Skype for Business en Sharepoint.

Bent u enthousiast? Boek dan een persoonlijk gesprek in met onze specialisten; en ontdek de Leddura 2Share! Laat u verassen door de indrukwekkende specificaties:

  • De Ultra HD beeldkwaliteit, met 32 touch punten
  • De ingebouwde 2 x 80 watt JBL speakers
  • 3 jarige garantie on site garantie
  • Draadloos content & geluid streamen naar het grote scherm
  • Geïntegreerde Skype for Business

Voor de bevestiging van het scherm heeft u bovendien de keuze uit een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling. Om uw touchscreen helemáál compleet te maken, kunt u ook kiezen voor de optie: stand alone. Dit doet u met de ingebouwde OPS module van CTOUCH.

Heeft u vragen over de CTOUCH Leddura 2Meet 75 inch? Neem gerust contact met ons op!


Specificaties CTOUCH Leddura 2Meet 75

Download brochure
Schermdiagonaal 75 inch | 191 cm
Optimale kijkafstand 7 tot 8 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 85
Garantie 3 jaar
Garantie verlenging Nee
Speakers 2 x 80 Watt JBL
6.750,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Beelddiagonaal 75 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie 3 jaar
Optimale kijkafstand 7 tot 8 meter

Wij zijn bereikbaar!
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk