help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Overige

CTOUCH Laser SKY 65 UHD

CTOUCH Laser SKY

De Laser Sky serie van CTOUCH is één van de favorieten van Beamers & Touchscreens.nl. Vanwege de uitmuntende specificaties van het scherm hangt dit scherm in veel klaslokalen en vergaderruimtes. De CTOUCH Laser SKY 65 UHD past bijvoorbeeld perfect in de kleine tot middelgrote klaslokalen en vergaderruimtes.

CTOUCH Laser SKY 65 UHD | 5 jarige on-site garantie

De CTOUCH Laser Sky 65 inch beschikt over de beste specificaties van dit moment, zoals een Ultra HD beeldresolutie, 80 watt ingebouwde speakers van JBL en de 32-punts Adaptive Touch techniek. De CTOUCH Laser Sky Ultra HD is daarnaast voorzien van het nieuwste CTOUCH Android Operating system, waar standaard al hele handige applicaties op staan, zoals een browser en een whiteboardtool.

De schermen werken zeer intuïtief; Wil je terug naar het hoofdmenu, dat kan met 1 druk op de CTOUCH Home knop. Wanneer u Kiest voor de CTOUCH Laser Sky bent u altijd verzekerd van een goed werkend scherm. Op de schermen krijgt u namelijk wel 7 jaar garantie (5 jaar on-site + 2 jaar op spare parts).

Montagemogelijkheden
Voor de bevestiging van het scherm heeft u de keuze uit een aantal verschillende opties, zoals een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling.

Helemaal compleet, met een ingebouwde OPS module
Om uw touchscreen helemáál compleet te maken, kunt u kiezen voor ingebouwde OPS module. Een OPS module betreft een volwaardige Windows 10 Professional computer, waarmee u al uw taken kunt verrichten. Deze OPS module is beschikbaar in 3 versies: een Intel i3, een Intel i5 en een Intel i7 processor.

Kortom: de CTOUCH Laser SKY serie heeft alles wat nodig is om uw lessen en vergaderingen duurzaam interactief te maken. Heeft u vragen over de CTOUCH Laser Sky 65 inch of gehele serie van CTOUCH? Neem dan gerust contact met ons op.


Specificaties CTOUCH Laser SKY 65 UHD

Download brochure
Schermdiagonaal 65 inch | 165 cm
Maximale kijkafstand: 6 tot 7 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 52
Garantie 7 jaar (5 jaar on site)
Garantie verlenging Nee
Speakers 2 x 80 Watt JBL
1.950,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Maximale kijkafstand: 6 tot 7 meter
Beelddiagonaal 65 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie 7 jaar
Optimale kijkafstand 3 tot 5 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk