Help mij kiezen
Overige

CTOUCH Laser NOVA 65 UHD

CTOUCH Laser NOVA
2.395,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaar

De Laser NOVA serie van CTOUCH is hét scherm om de 21st century skills te stimuleren. De belangrijkste toevoegingen aan het scherm zijn een air mouse, de COS (CTOUCH Operating System) en de ingebouwde MirrorOp App voor draadloos delen. Vanwege de uitmuntende specificaties van de CTOUCH Laser NOVA 65 UHD is het perfect voor het klaslokaal (geschikt voor kleine tot middelgrote klaslokalen).

CTOUCH Laser NOVA 65 UHD | COS CTOUCH Operating System

De CTOUCH Laser NOVA 65 inch beschikt over uitstekende specificaties, zoals een Ultra HD beeldresolutie, 80 watt ingebouwde speakers van JBL en de 32-punts Adaptive Touch techniek. De CTOUCH Laser NOVA Ultra HD is daarnaast voorzien van het nieuwste CTOUCH Operating System, waar standaard handige applicaties op staan. U kunt hier ook uw favoriete apps via de CTOUCH app store aan toevoegen.

Met de ingebouwde Barco MirrorOp App is het mogelijk om het beeld en geluid van uw device (iOS, Android en Windows) naar het scherm te streamen. De schermen werken zeer intuïtief; wilt u terug naar het hoofdmenu, dat kan met 1 druk op de CTOUCH Home knop. Wanneer u kiest voor de CTOUCH Laser NOVA bent u altijd verzekerd van een goed werkend scherm.

Op de schermen krijgt u als onderwijsinstelling namelijk tot wel 7 jaar garantie (5 jaar on-site + 2 jaar op spare parts). Bij de CTOUCH Laser NOVA 65 inch UHD ontvangt u de dynamische pen. Met deze actieve pen kunt u de muis overnemen en van afstand bedienen (bijvoorbeeld voor het openen van programma’s).

Montagemogelijkheden
Voor de bevestiging van het scherm heeft u de keuze uit een aantal verschillende opties, zoals een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling.

Helemaal compleet, met een ingebouwde OPS module
Om uw touchscreen helemáál compleet te maken, kunt u kiezen voor ingebouwde OPS module. Een OPS module betreft een volwaardige Windows 10 Professional computer, waarmee u al uw taken kunt verrichten. Deze OPS module is beschikbaar in 3 versies: een Intel i3, een Intel i5 en een Intel i7 processor.

Kortom: de CTOUCH Laser NOVA serie heeft alles wat nodig is om uw lessen duurzaam interactief te maken. Heeft u vragen over de CTOUCH Laser NOVA 65 inch of gehele serie van CTOUCH? Neem dan gerust contact met ons op.


Specificaties CTOUCH Laser NOVA 65 UHD

Download brochure
Schermdiagonaal 65 inch | 165 cm
Maximale kijkafstand: 6 tot 7 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 52
Garantie 7 jaar (5 jaar on site)
Garantie verlenging Nee
Speakers 2 x 80 Watt JBL
De kenmerken in het kort
Maximale kijkafstand: 6 tot 7 meter
2.395,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaarVrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Gerelateerde producten

Misschien ook leuk