Help mij kiezen
Overige

CTOUCH Laser Air+ 70 inch

CTOUCH Laser SKY kopen
2.700,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaar

De Laser Air+ serie van CTOUCH is één van de favorieten van Beamers & Touchscreens.nl. Vanwege de uitmuntende specificaties van het scherm hangt dit scherm in veel klaslokalen en vergaderruimtes. De CTOUCH Laser Air+ 70 inch past bijvoorbeeld perfect in de grotere klaslokalen en vergaderruimtes.

CTOUCH Laser Air+ 70 inch

De CTOUCH Laser Air+ 70 inch is een 32 punts touch scherm (touchscreen). Met andere woorden: dit betekent dat het scherm met meerdere mensen tegelijkertijd te bedienen is. De infrarode touchtechniek zorgt voor een snelle reactiesnelheid, waardoor u het scherm snel en eenvoudig kunt gebruiken. Laat u verassen door de indrukwekkende specificaties:

  • De ingebouwde 2 x 80 watt JBL speakers
  • De Full HD beeldkwaliteit, wat zorgt voor haarscherp beeld
  • 7 jarige garantie op de spare parts (5 jaar on site)
  • De uWand afstandbediening waarmee u het beeld van afstand kunt bedienen

De CTOUCH Laser Air+ 70 inch beschikt over een home-button, waardoor u terug kunt naar het bureaublad zonder alle programma’s af te sluiten. Ook is het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met de ingebouwde router; dit kan d.m.v. Wifi, Bluetooth, Intel WiDi of Miracast.

Voor de bevestiging van het scherm heeft u bovendien de keuze uit een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling. Om uw touchscreen helemáál compleet te maken, kunt u ook kiezen voor de optie: stand alone. Dit doet u met de ingebouwde OPS module van CTOUCH. Deze OPS module is beschikbaar in 3 versies: een i3 processor, een i5 processor en een i7 processor.

Kortom: de CTOUCH Laser Air+ serie heeft alles wat nodig is om uw lessen en vergaderingen duurzaam interactief te maken. Heeft u vragen over het Laser Air+ van 70 inch touchscreen of de gehele serie van CTOUCH? Neem contact met ons op via Newcandle.nl.


Specificaties CTOUCH Laser Air+ 70 inch

Schermdiagonaal 70 inch | 178 cm
Optimale kijkafstand: 7 tot 8 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Full HD (1920 x 1080)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 78
Garantie 7 jaar (5 jaar on site)
Garantie verlenging Nee
Speakers 2 x 80 Watt JBL
De kenmerken in het kort
Optimale kijkafstand: 7 tot 8 meter
2.700,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaarVrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Gerelateerde producten

Misschien ook leuk