help mij kiezen

Computers

Nieuwe computers kiezen?

Wanneer u kiest voor een nieuwe computer, in welke uitvoering dan ook, moet u hoofdzakelijk kijken het type processor, het werkgeheugen en het opslagmedium. Deze drie onderdelen bepalen namelijk voor een groot deel de algemene snelheid van de computer. Hieronder lichten we dit in het kort toe:

Processor
De processor is het hart van de computer. Des te beter de processor des te beter en sneller de computer werkt. Bij Beamers & Touchscreens.nl werken we met de processoren van Intel. Om een idee te krijgen bij de verschillende processoren, vindt u hieronder een overzicht:

  • Intel Celeron – Basis prestaties voor simpele taken zoals internet en e-mail.
  • Intel i3 – Basis prestaties voor alle taken (meest gekozen in het onderwijs)
  • Intel i5 – Betere prestaties, ook voor zwaardere taken (meest gekozen in de zakelijke markt)
  • Intel i7 – Uitstekende prestaties, intensief gebruik.

Werkgeheugen
Beamers & Touchscreens.nl adviseert minimaal 4 GB werkgeheugen voor alle typen pc’s. Wanneer men meer programma’s tegelijk heeft openstaan, of wanneer er zwaardere programma’s worden gebruikt, wordt 8GB werkgeheugen geadviseerd.

Opslagmedium
Als opslagmedium kunt u de keuze maken tussen een harde schijf (HHD) en een Solid State Disk (SSD). Beamers & Touchscreens.nl adviseert u om in alle gevallen te kiezen voor een SSD. Een SSD zorgt er onder andere voor dat de computer in enkele seconden kan opstarten.

Bekijk hieronder onze verschillende computeroplossingen. Wanneer u hulp wilt bij het kiezen van een schikt model, helpen wij u graag verder.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Mini-PC's

Een mini-pc is een heel klein computertje van maar 10 x 10 centimeter. Het kleine formaat heeft echter niets te maken met de rekenkracht en of snelheid van de computer. Een mini-PC betreft een volwaardige Windows PC en in verkrijgbaar als instap, maar ook performance PC. Onze mini pc’s zijn ideaal voor de bevestiging aan de wand of achterop een touchscreen.

Producten

OPS-Modules

Net als een mini-PC is een OPS-module een kleine maar volwaardige pc. Het verschil tussen een mini-pc en een OPS module is dat de OPS module in een touchscreen wordt ingebouwd. Dit is vaak een iets duurdere oplossing; maar ideaal voor verrijdbare systemen.

Producten

Notebooks

Bij Beamers & Touchscreens.nl leveren wij verschillende notebooks voor verschillende toepassingen. Van simpele en handzame leerling computers tot snelle leerkracht pc’s en van Chromebooks tot Windows laptops. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.

Producten

Desktops

Zowel binnen het bedrijfsleven als binnen het onderwijs wordt er nog veel gebruik gemaakt van desktop PC’s. Desktop pc’s worden vaak toegepast ter vervanging van oudere modellen. De desktop pc’s hebben de laagste prijs in verhouding tot de geboden prestaties.

Producten

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT: