help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Computers

Mini PC – Intel core i3

Een mini PC fungeert als de thuisbasis van uw touchscreen of digibord. Een mini PC is er in 2 varianten: een ingebouwde OPS module en een losse mini PC (zoals de Mini PC – Intel core i3) die achter het scherm bevestigd wordt. Voor de mini PC achter het scherm zijn er 3 varianten, die onder te verdelen zijn in kwaliteit en prijs. Zo is de mini PC beschikbaar in een i3 processor, een i5 processor en een i7 processor.

Mini PC – Intel core i3 | De thuisbasis van uw digibord

De mini PC is klein en compact, maar fungeert wel als volwaardige computer. Het is afhankelijk van uw gebruikerswensen en eisen welke mini PC voor u het beste geschikt is. De Intel NUC biedt bovendien de standaard mogelijkheden van een computer. De processor zorgt uiteindelijk voor een snellere computer en meer werkgeheugen.

De mini PC wordt in eerste instantie exclusief Windows en Office geleverd. Deze zijn tegen een meerprijs te bestellen. Heeft u vragen over welke mini PC het beste bij u past? Of bent u benieuwd naar de uitgebreide specificaties en de nieuwste generatie? Neem dan contact met ons op.


Specificaties Mini PC – Intel core i3

Type: Mini PC
Processor: Intel Core i3
RAM geheugen: 4 GB
Opslagcapaciteit 128 GB
Video output 1 x HDMI | 1 x DisplayPort
Overige Aansluiting 4 x USB 3.0 | 1 x USB 3.1 | 1 x Micro SDXC | 1 x RJ45 LAN
Afmetingen in cm 11,5 x 11,1 x 3,5
550,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Type: Mini PC
Processor: Intel Core i3
RAM geheugen: 4 GB

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.