help mij kiezen

Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Presenteren & videoconferencing Advies op maat Experience center in Rotterdam

Touchscreens

Clevertouch UX Pro 55 inch

Clevertouch UX Pro

Laat je creativiteit de vrije loop. Ontmoet enerzijds in huddle spaces, vergaderruimtes of laat anderzijds collega’s op afstand inbellen om jouw scherm te delen. Geen kabels, niet hoeven wachten. En daardoor geen gedoe. Deel bovendien inhoud vanaf elk apparaat, elk platform en gebruik alle programma’s, software en apps die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Verhoog dus de productiviteit en maak evenzeer jouw vergaderingen vloeiender met de Clevertouch UX Pro 55 inch.

Werk samen met collega’s | Clevertouch UX Pro 55 inch

Is een vergadering vaak frustrerend en tijdrovend? Heeft bijvoorbeeld het downloaden en installeren van apps of plug-ins en het omgaan met gecompliceerde firewalls invloed op de productiviteit van jouw team? Bespaar dan nu waardevolle vergadertijd!

STAGE is namelijk  een oneindige samenwerking werkruimte waar deelnemers aan de vergadering aantekeningen kunnen maken, kunnen chatten, bestanden, documenten en afbeeldingen kunnen delen. Met STAGE kun je daardoor Powerpoints, pdf’s, documenten en afbeeldingen gebruiken. Deel daarnaast projecten met anderen en markeer in real-time. Nodig bovendien medewerkers uit om deel te nemen aan jouw vergadering via video met STAGE.

Draadloos presenteren met Clevershare

Vergroot de samenwerking en deelname van collega’s. Met Clevershare deel je namelijk bestanden vanaf ieder apparaat naar het Clevertouch touchscreen. Clevershare onderscheidt zich bovendien door zijn touch-back functionaliteit. Tot slot is de app is gratis te downloaden voor elk device en is compatibel met Android-, Windows-, iOS- en Chrome-apparaten.

Clevertouch is het all-in-one Enterprise Ecosysteem

Clevertouch heeft het alles-in-één enterprise ecosysteem voor de moderne werkplek gecreëerd. Het combineert namelijk het nieuwe UX Pro touchscreen met een geïntegreerd Room Booking systeem zonder abonnement.

 • Professionele digital-signage-ready met Clevermessage
  Maak een geweldige eerste indruk met een digital signage-scherm in jouw lobby. Met honderden templates die landscape- of portrait weergave ondersteunen, kan je video, afbeeldingen en RSS-feeds volledig aanpassen.
 • Bewegwijzering
  Leid mensen door het gebouw en verbeter hun ervaring.
 • Kamer reservering
  Synchroniseer met jouw MSExchange of Office 365 om te zien of een ruimte bezet of beschikbaar is.
 • Remote management
  Laat jouw IT-afdeling op afstand de controle overnemen en problemen oplossen of updates uitvoeren.

Aanwezigheidsdetectie voor energie besparing
Dankzij de milieuvriendelijke bewegingssensoren schakelt het touchscreen direct uit wanneer er niemand in de ruimte wordt gedetecteerd. Hiermee staat het scherm dus niet onnodig lang aan.

Fantastisch geluid die ruimte vullend is
De UX Pro is uitgevoerd met een ingebouwde line array microfoon en super wide sound. Het betreft onder andere een 45 watt speakers inclusief een subwoofer, die zorgen voor optimaal ruimte vullend geluid in jouw vergaderruimte.

NFC voor persoonlijke accounts accounts
Met een NFC-kaart log je eenvoudig in op jouw profiel. Tik op de NFC sensor om zo jouw eigen instellingen en favoriete indeling van het touchscreen te laden. Ook heb je toegang tot al je Cloud accounts zodat je overal en altijd kunt werken. Eén USB-C aansluiting geeft tevens de mogelijkheid jouw device te laden tijdens het casten naar het touchscreen.

Met een garantie van 5 jaar en een eersteklas ondersteuning zit je bovendien goed bij Newcandle.


Specificaties Clevertouch UX Pro 55 inch

Download brochure
Schermdiagonaal 55 inch | 140 cm
Maximale kijkafstand: 1 tot 3 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 31
Garantie 5 jaar on-site
Garantie verlenging Nee
Speakers 45 watt speakers
2.000,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Maximale kijkafstand: 1 tot 3 meter
Beelddiagonaal 55 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie 5 jaar
Optimale kijkafstand 1 tot 3 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk