help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Monitoren

Clevertouch display 49 inch

Clevertouch display non-touch

Ben je op zoek naar een display voor het geven van presentaties en voor vergaderingen? Het Clevertouch display is wat je zoekt. Ruimtes transformeren door de innovatieve schermtechnologie van het Clevertouch display 49 inch. Het is een professioneel display (non-touch) met ingebouwde narrowcasting en meeting room systeem integratie.

Het Clevertouch display 49 inch beschikt over een krachtige schittering met een moeiteloze bediening en geavanceerde functiemogelijkheden. Het display verlegt bovendien de grenzen van de technologie door het publiek te pakken door de inhoud snel, eenvoudig en professioneel weer te geven.

Clevertouch display 43 inch

Clevertouch display 49 inch | Vriendelijk in gebruik

Het Clevertouch display 49 inch beschikt over boordevol krachtige functies waarvan we weten dat je deze geweldig zult vinden. Zo verbetert de hoogwaardige technologie de betrokkenheid van het publiek, en brengt zo de presentaties en digital signage content tot leven! Daarnaast kan het 4K UHD display in zowel een landscape als portrait modus gebruikt worden. Ook zit er in het scherm een Android module waarmee je het scherm kunt inrichten als een digital signage monitor.

Clevertouch display non-touch

De non-touch displays van Clevertouch zijn beschikbaar in combinatie met een ingebouwde Windows  pc. Deze Ops pc wordt geleverd inclusief een draadloos toetsenbord en muis en kan je zien als de thuisbasis van het scherm. Vanuit deze pc is het mogelijk om filmpjes af te spelen, of een presentatie/vergadering te houden via programma’s als powerpoint, word en excel.

Het is met de Ops pc tevens mogelijk om het beeld van een laptop, tablet of smartphone draadloos naar het scherm te streamen. Dit kan met Apple, Windows en Android devices. De Ops pc is ook voor het houden van videoconferences erg aan te raden. Op de Ops pc kan je dan direct een videoconference starten via bijvoorbeeld Microsoft Teams of Zoom.

Het Clevertouch display is immers uit te breiden met een videoconference systeem, zoals de Logitech Meetup of de Logitech Rally x Epos.


Specificaties Clevertouch display 49 inch

Download brochure
Formaat: 49 inch
Optimale kijkafstand: 1,5 tot 3 meter
Sneltoetsen op het scherm: Nee
Resolutie: Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype: LED
Beeldverhouding: 16:9
Garantie: 3 jaar
Speakers: 2 x 8 watt
895,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Beelddiagonaal 49 inch
Optimale kijkafstand 1,5 tot 3 meter
Garantie 3 jaar

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk