Help mij kiezen

55 inch TV

Wil jij je boodschap op een visueel aantrekkelijke manier overbrengen op je doelgroep? Investeer dan in een 55 inch TV, hiermee maak je jouw presentaties en vergaderingen aantrekkelijk en effectief. We leveren uitsluitend displays van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast zorgen we voor een zorgvuldige installatie en leveren een uitgebreide nazorg.


Ontdek de 55 inch TV's

Op aantrekkelijke wijze presenteren & vergaderen? Investeer in een 55 inch TV

De manier van werken & het uiten van jouw boodschap verandert continue, dat maakt het uitdagend om mee te gaan met de tijd. Je wilt op een effectieve manier ontmoeten, vergaderen en werken. Ook moet de boodschap die je wilt delen met klanten, medewerkers en partners goed overkomen. Maar hoe pak je dit aan? Onze gebruiksvriendelijke displays kunnen door iedereen gebruikt worden – ook door de digibeet. Met het bijpassende display zorg je ervoor dat jouw boodschap blijft hangen!

55 inch tv

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Formaat & resolutie van de displays

Een TV kopen kan bij ons in verschillende maten. Onze TV’s zijn verkrijgbaar in maten van 55 tot 86 inch, dat is 1,4 tot 2,18 meter diagonaal. Het ideale formaat TV voor jou is afhankelijk van de ruimte, maar vooral van het beoogde gebruik. Wil je een TV kopen, dan moet je eerst een inschatting maken van het juiste formaat. Om een inschatting te maken van het juiste formaat display, kan je uitgaan van onderstaande:

 • Vergaderruimtes van 1 tot 3 meter: 55 inch TV
 • Vergaderruimtes van 3 tot 5 meter: 65 inch TV
 • Vergaderruimtes van 5 tot 8 meter: 75 inch TV
 • Vergaderruimtes van 8 meter+: 86 inch TV

De resolutie van een TV bepaalt hoe gedetailleerd het beeld is. Des te hoger de resolutie, des te beter het beeld op een TV. Al onze TV’s hebben minimaal een Ultra HD resolutie, ook wel 4K genoemd. Deze schermen beschikken over een 4 keer hogere resolutie dan Full HD schermen, en is dé standaard op het gebied van groot formaat displays.

2. Werken met een ingebouwde Windows pc & gebruiksvriendelijke videoconferencing

Bij de non-touch displays is het daarnaast mogelijk om de TV’s uit te breiden met een ingebouwde pc (Windows Ops pc). Je kunt de ingebouwde Windows Pc zien als het brein van het scherm, waarmee je kunt  presenteren en vergaderen. Daarnaast is het mogelijk om via de Ops pc draadloos het beeld te delen van een laptop, tablet of telefoon Apple, Windows & Android). Het Ultra display is één van de favorieten van ons, dat o.a. wordt gekenmerkt door:

 • Ultra HD resolutie 3840 x 2160 | Des te hoger de resolutie, des te gedetailleerder het beeld
 • Uitstekende beeldkwaliteit vanwege de 450 nits helderheid
 • 24/7 professioneel display | Mat beeldscherm voor goed beeld bij lichtinval
 • Optimale garantievoorwaarden van 3 jaar on-site

Ben je op zoek naar een touch monitor of TV waarmee je ook kunt videobellen? Videoconference oplossingen zijn er in verschillende soorten en maten. Via ons videoconferencing assortiment kan je met de filter eenvoudig kiezen voor het aantal deelnemers, de gewenste zoomfunctie en de maximale afstand tot het scherm. Het videoconference systeem wordt dus toegevoegd aan het gekozen touchscreen of display.

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met betrouwbare videoconferencing systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste videoconference systeem voor jouw situatie:

 • Advies voor de juiste videoconference dienst (Zoom, Microsoft Teams etc.)
 • Het juiste videoconference systeem
 • Advies juiste integratie met overige apparatuur
 • Complete installatie en uitleg van de producten

Ben je benieuwd welk videoconference systeem het beste past bij jouw situatie? Klik hier voor de diverse videoconference systemen.

3. Afmetingen van de belangrijkste display formaten

Het formaat van een TV wordt aangegeven met de lengte van het schermdiagonaal. Dit is de lijn die van de linkeronderhoek naar de rechterbovenhoek van het scherm loopt. Scherm maten worden altijd uitgedrukt in inches. Meestal kun je aan het begin van de productnaam van het display zien wat voor schermdiagonaal het model heeft. Uit de productnaam Viewsonic 75 inch kun je bijvoorbeeld afleiden dat het scherm van deze TV 75 inch is. Hieronder vind je de gemiddelde afmetingen van displays, inclusief de behuizing.

Draadloos presenteren

4. Welk formaat is geschikt voor mijn ruimte?

Iedere ruimte is natuurlijk anders, in grootte en in hoe de ruimte is ingericht. Het is daarom belangrijk om te bepalen waar je de TV voor wilt gaan gebruiken. De optimale kijkafstand voor de verschillende formaten zijn hieronder te vinden:

Diagonaal in cm Breedte in cm Maximale afstand tot scherm
32 inch 81 cm 74 cm 0,5 meter
43 inch 109 cm 99 cm 1 meter
49 inch 125 cm 113 cm 1 tot 2 meter
55 inch 140 cm 130 cm 1 tot 3 meter
65 inch 165 cm 150 cm 3 tot 5 meter
75 inch 189 cm 175 cm 5 tot 8 meter
86 inch 226 cm 197 cm 8 tot 10 meter
98 inch 248 cm 220 cm 10 tot 15 meter

Twijfel je over de grootte van het scherm voor in jouw ruimte? Stuur een e-mail of bel naar 010 800 9885.

5. Waarom een 55 inch TV bij newcandle?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met interactieve systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem voor jouw situatie:

 1. Advies voor het juiste interactieve systeem/touchscreen dat past bij jouw behoeften
 2. Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
 3. Advies juiste integratie met overige apparatuur
 4. Complete installatie en uitleg van de producten

Ben je benieuwd naar wat andere klanten van ons vinden? Op Trustpilot vind je diverse beoordelingen van klanten die jou voor zijn gegaan!

Een greep uit het touchscreen assortiment