Help mij kiezen
Overige

WePresent 2000S

730,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaar

De WePresent 2000S verbindt snel en eenvoudig iedere computer, laptop, tablet en mobiele telefoon met uw touchscreen of projector. Daarnaast behoudt u de interactieve opties van uw touchscreen of digibord, door de support van touch technologieën.

WePresent is dus ideaal voor uw vergaderruimte. Uw klanten, partners en collega’s kunnen bij vergaderingen de USB dongle aansluiten aan hun tablet, laptop of mobiele telefoon. Op die manier kunnen zij direct draadloos aan de slag met hun presentatie.

WePresent 2000S | Beeld + Interactie in Full HD

De WePresent 2000S wordt standaard geleverd inclusief Airpad. De Airpad is een draadloze schrijf tablet, waarmee u uw touchscreen kunt bedienen. Hierdoor kunt u de hele ruimte doorlopen en toch het scherm bedienen. Door de snelle processor is de beeldkwaliteit van uw gestreamde beeld optimaal. Bovendien kunt u het startscherm naar eigen invulling personaliseren.

De applicaties voor de WePresent 2000S zijn er voor zowel Android als Apple en zijn gratis te downloaden. Hierdoor is het mogelijk om vanaf iedere telefoon of tablet te presenteren.


Specificaties WePresent 2000S

Download brochure
De kenmerken in het kort
730,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaarVrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Gerelateerde producten

Misschien ook leuk