help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Overige

WePresent 2000S

De WePresent 2000S verbindt snel en eenvoudig iedere computer, laptop, tablet en mobiele telefoon met uw touchscreen of projector. Daarnaast behoudt u de interactieve opties van uw touchscreen of digibord, door de support van touch technologieën.

WePresent is dus ideaal voor uw vergaderruimte. Uw klanten, partners en collega’s kunnen bij vergaderingen de USB dongle aansluiten aan hun tablet, laptop of mobiele telefoon. Op die manier kunnen zij direct draadloos aan de slag met hun presentatie.

WePresent 2000S | Beeld + Interactie in Full HD

De WePresent 2000S wordt standaard geleverd inclusief Airpad. De Airpad is een draadloze schrijf tablet, waarmee u uw touchscreen kunt bedienen. Hierdoor kunt u de hele ruimte doorlopen en toch het scherm bedienen. Door de snelle processor is de beeldkwaliteit van uw gestreamde beeld optimaal. Bovendien kunt u het startscherm naar eigen invulling personaliseren.

De applicaties voor de WePresent 2000S zijn er voor zowel Android als Apple en zijn gratis te downloaden. Hierdoor is het mogelijk om vanaf iedere telefoon of tablet te presenteren.


Specificaties WePresent 2000S

Download brochure
730,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk