help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Samsung

Voor de inrichting van vergaderruimtes is een vergaderscherm uitermate geschikt. Met behulp van een vergaderscherm kan je op een interactieve manier vergaderen. Ook zorgt het ervoor dat je op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze kunt presenteren.

Voor de inrichting van vergaderruimtes is een Samsung touchscreen erg geschikt. Met behulp van de Samsung DM75E-BR kunt u op een interactieve manier vergaderen. Ook geeft het scherm uw ruimte een professionele uitstraling.

SOEPEL & INTERACTIEF TYPEN MET HET SAMSUNG TOUCHSCREEN

De uitgebreide functionaliteiten zorgen ervoor dat het Samsung touchscreen eenvoudig te bedienen is. Met de aanraakfuncties kan het scherm door meerdere gebruikers tegelijk bediend worden. Om alles nóg handiger te maken, wordt er bij het Samsung touchscreen een handwisser geleverd, waarmee grotere gedeelten van het scherm snel kunnen worden gewist. De gebruiker hoeft dus niet op zoek te gaan naar een speciale verwijdertoets.

Content beheer wordt leuker en interactiever
In het scherm is de MagicIWB S2 software verwerkt. Hiermee kunnen de gebruikers alles onafhankelijk bedienen en bekijken. Ook kan er gewisseld worden tussen verschillende schermen en bestanden. Bovendien kunt u de bestanden aan het einde van de sessie bijwerken, opslaan, kopiëren, afdrukken en delen voor toekomstig gebruik. Voor deze software is geen tussenkomst van een computer nodig.

Veelzijdige functionaliteit met uitgebreide connectiviteit
De Samsung DM75E-BR beschikt over auto-switching voor de touch-functies. Hierdoor zijn er geen verschillende kabels nodig voor de touch functies. Met behulp van de auto-switch sluit u uw laptop aan via de zijkant van het pennenbakje. De gebruiker doet de kabel in de USB-aansluiting, sluit hem aan op de laptop-PC en stelt de bron in.

Intuïtief design bevordert efficiency en bruikbaarheid
Het Samsung touchscreen is ontworpen voor professioneel gebruik. Zo beschikt het over een handig pennenbakje aan de voorkant voor componenten die bij het display horen. Verder bevinden zich aan de voorkant van het display en aan de zijkant van het pennenbakje handige functietoetsen. Hiermee selecteert de gebruiker eenvoudig vaak gebruikte functies, zoals touch aan/uit, snelmenu, in/uitschakelen, touch-USB-uitgang en HDMI.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment: