Help mij kiezen

Presentatie oplossing

Presentatie oplossing ✓ Mobiele touchscreens op voorraad bij Beamers & Touchscreens.nl ✓ Ultra HD beeldkwaliteit ✓ Garantie tot 7 jaar ✓ Ingebouwde soundbar van JBL ✓ Professionele installatie en uitleg op locatie

Bent u op zoek naar een interactieve presentatie oplossing? Voor het optimaal benutten van de interactieve mogelijkheden raden we een OPS PC aan. Een OPS PC is een volwaardige Windows 10 PC en kunt u zien als de thuisbasis van het scherm. Windows 10 optimaliseert de interactieve mogelijkheden van een presentatie oplossing. Bij de OPS PC die is een licentie voor draadloos delen opgenomen. Hierdoor is het mogelijk om draadloos beelden te streamen (Apple, Windows en Android).

Interactieve functies in Windows 10

De interactieve functies van uw presentatie oplossing moeten natuurlijk wel gebruikt worden. We werken daarom voornamelijk met de ingebouwde touchfuncties in Windows 10 (ook in Excel, Word en Powerpoint), omdat Windows bij nagenoeg iedereen bekend is. De basisfuncties voor het gebruik van het touchscreen kunnen dus eenvoudig uitgelegd worden. Na de installatie geven we een training waarbij we de functies van het scherm en de interactieve functies van Windows 10 uitleggen. Voor een eventuele uitbreiding van deze basisfuncties zijn tal van (gratis) mogelijkheden.

Ook is er de mogelijkheid om, naast de inclusieve instructie van alle functies, een training te krijgen waarbij de nadruk wordt gelegd op het integreren van de presentatie oplossing binnen uw Office 365 netwerk. Hiervoor maken we een nul meting op, waarbij er gekeken wordt naar uw behoeftes. Op voorhand kunnen we hier dan ook geen prijs voor afgeven.

Video conference systeem voor uw presentatie oplossing

Als video conference systeem zijn er verschillende oplossingen. Een webcam kan eenvoudig op het scherm bevestigd worden; de USB ingang zorgt voor de connectie en de voeding. Een Full HD of Ultra HD webcam behoren tot de mogelijkheden. Start Skype of Zoom op en u kunt beginnen!

Bent u op zoek naar een video conference systeem met meer mogelijkheden? Dan is het Logitech MeetUp conference systeem uitermate geschikt. Op die manier kunnen jullie zelf bepalen welke programma’s er gebruikt worden. De software voor het starten van een meeting is naar uw wens, bijvoorbeeld via Skype for Business of Zoom. De software die u gebruikt staat op de ingebouwde OPS PC. De OPS PC wordt intern verbonden met de Logitech MeetUp.

Garantievoorwaarden & onderhoud

De 3 jarige garantie op een presentatie oplossing is on site en geldt voor hardware defecten (zoals monitor, lcd scherm, touchbar en speakers). Newcandle is uw contactpersoon, waarna de fabrikant op locatie het scherm repareert of een vervangend scherm installeert. De presentatie oplossing is onderhoudsarm. Er hoeft dus geen onderhoud aan het touchscreen gepleegd te worden. U kunt dit vergelijken met uw tv. Er hoeven bijvoorbeeld geen filters of beamerlampen vervangen te worden.

MEER INFORMATIE

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT: