Help mij kiezen

Mini PC

Mini pc’s worden door Beamers & Touchscreens.nl aangeboden ter ondersteuning van uw touchscreen. Door een mini computer aan uw touchscreen te verbinden veranderd uw touchscreen in een grote computer die door touch wordt aangedreven en waarmee u direct aan de slag kunt.

Mini pc’s worden door Beamers & Touchscreens.nl aangeboden ter ondersteuning van uw touchscreen. Door een kleine pc aan uw touchscreen te verbinden verandert uw touchscreen in een grote computer, die door touch wordt aangedreven. Hierdoor kunt u direct aan de slag. Het gebruik van het touchscreen is erg eenvoudig, omdat uw gewend bent aan het besturingssysteem Windows.

Mini PC van Intel | Verschillende processoren

De pc’s die worden aangeboden door Beamers & Touchscreens.nl zijn van het merk Intel, de processorfabrikant. Intel pc’s zijn krachtige pc’s omdat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste generatie processoren en voldoende werkgeheugen. Hieronder vind u de verschillende modellen.

Meer informatie over i3 TOUCH?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment