help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Mini PC

Mini pc’s worden door Beamers & Touchscreens.nl aangeboden ter ondersteuning van uw touchscreen. Door een mini computer aan uw touchscreen te verbinden veranderd uw touchscreen in een grote computer die door touch wordt aangedreven en waarmee u direct aan de slag kunt.

Mini pc’s worden door Beamers & Touchscreens.nl aangeboden ter ondersteuning van uw touchscreen. Door een kleine pc aan uw touchscreen te verbinden verandert uw touchscreen in een grote computer, die door touch wordt aangedreven. Hierdoor kunt u direct aan de slag. Het gebruik van het touchscreen is erg eenvoudig, omdat uw gewend bent aan het besturingssysteem Windows.

Mini PC van Intel | Verschillende processoren

De pc’s die worden aangeboden door Beamers & Touchscreens.nl zijn van het merk Intel, de processorfabrikant. Intel pc’s zijn krachtige pc’s omdat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste generatie processoren en voldoende werkgeheugen. Hieronder vind u de verschillende modellen.

Meer informatie over i3 TOUCH?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment