help mij kiezen
Digiborden

i3Touch PXR 55 inch

i3 Touch pxr

De i3Touch PXR 55 inch is een hoogwaardig draaibaar touchscreen dat de unieke combinatie van een Windows-omgeving op een draaibaar display mogelijk maakt. Dit zorgt voor maximale veelzijdigheid in jouw werkomgeving. Zo is het touchscreen beschikbaar in een 55 inch en 65 inch variant.

i3 Touch pxr 55 inch

Laat jouw inhoud opvallen met een indrukwekkende 4K-resolutie die nauwkeurige kleuren en betrouwbare beeldkwaliteit biedt. Een natuurlijke schrijfervaring is daarnaast een van onze topprioriteiten. Dankzij de ‘zero air gap’-technologie is i3 Technologies er bovendien in geslaagd een pen-op-papiergevoel te creëren. Definieer jouw favoriete handelingen op een hardware knop. Je kunt de knop namelijk instellen om het beeld te bevriezen, een schermafbeelding te maken, over te schakelen naar de video-invoerbron van jouw voorkeur, enz.

Dankzij de gyroscoopsensor en de adaptieve gebruikersinterface kan je de i3Touch PXR 55 inch op een draaibare muurbeugel monteren, zodat je jouw workflow in een handomdraai kunt aanpassen aan alle omstandigheden. Trek bovendien de aandacht met hypergedetailleerde 4K-beelden. Dankzij het anti reflecterend glas en de geoptimaliseerde kijkhoek weet je ook zeker dat iedereen de inhoud op dezelfde manier bekijkt.

i3Touch PXR 55 inch met ingebouwde windows Ops pc

De i3 Touch PXr serie beschikt over een verbeterd ontwerp en geluidssysteem. Alle i3 Touch schermen zijn bijvoorbeeld uitgerust met een OPS-slot voor universele OPS pc-integraties. Ook beschikken de schermen over een geïntegreerde soundbar voor verbeterde geluidskwaliteit en een data USB aan de voorkant voor gemakkelijke toegang.


Specificaties i3Touch PXR 55 inch

Download brochure
Schermdiagonaal 55 inch | 139 cm
Maximale kijkafstand: 1 tot 3 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD | 3840 x 2160
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 41 kg
Garantie 3 jaar
Garantie verlenging Ja
Speakers 2 x 15 Watt
3.490,-

exclusief btw - Op voorraad

In het kort
Maximale kijkafstand: 1 tot 3 meter
Beelddiagonaal 55 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Beeldverhouding 16:9
Garantie 3 jaar
Optimale kijkafstand 1 tot 3 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk