Help mij kiezen

i3SYNC

De i3Sync PRO maakt draadloos presenteren kinderspel. U kunt namelijk met één druk op de knop uw scherm delen en er hoeft geen software geïnstalleerd te worden.

Met de i3SYNC kunt u uw scherm met één druk op de knop draadloos delen. Het maakt niet uit of u een desktop computer, een smartphone, een tablet of zelfs een camera gebruikt. Elk HDMI-apparaat kan namelijk video en audio in hoge kwaliteit op een groot scherm afspelen. Hieronder vindt u een filmpje waarin de i3 SYNC visueel wordt gemaakt.

i3Sync PRO – Plug & Play draadloos presenteren

De i3Sync PRO maakt draadloos presenteren kinderspel. U kunt namelijk met één druk op de knop uw scherm delen en er hoeft geen software geïnstalleerd te worden. Dit zorgt ervoor dat het aansluiten van uw notebook of die van uw collega of klant niet meer voor problemen zal zorgen.

Er hoeven geen resoluties meer te worden ingesteld. Daarnaast zijn niet passende aansluitingen verleden tijd. Bovendien zorgt het draadloos presenteren ervoor dat u alles op orde heeft als uw klanten langskomen. Kortom, met de i3 SYNC is uw presentatieoplossing compleet. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de i3SYNC. U kunt contact met ons opnemen via de 010-800 9885 of door een offerte aan te vragen.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het i3 SYNC assortiment