help mij kiezen

Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Presenteren & videoconferencing Advies op maat Experience center in Rotterdam

Overige

i3SYNC TOUCH FHD 1+1

De draadloze touch oplossing | i3SYNC TOUCH FHD 1+1

Een presentatie delen op het grote scherm lijkt een simpele klus, maar in de praktijk blijkt dat moeilijker te zijn. Als u dan eindelijk verbinding hebt gemaakt, bent u er nog niet, want u moet nog de juiste schermresolutie kiezen. Gelukkig kunt u dit met de i3SYNC TOUCH FHD 1+1 voorkomen. Het is gewoon een kwestie van de zender en de ontvanger aansluiten.

Draadloze verbinding 

De i3SYNC TOUCH FHD 1+1 is een draadloze oplossing. Een draadloze oplossing betekent dat er geen kabels aan te pas komen. Het apparaat bestaat uit een zender en ontvanger die draadloos met elkaar communiceren. U sluit de zender aan op uw laptop en de ontvanger op het grote scherm. Ze synchroniseren met elkaar zonder internetverbinding.
Draadloze touch
De i3SYNC TOUCH FHD 1+1 is uitgerust met een unieke draadloze functie die aanpassingen die u aanbrengt in uw presentatie op het grote scherm automatisch synchroniseert met de verbonden apparaten. De touch functies blijven dus behouden. Bovendien ontvangt u bij de i3SYNC TOUCH FHD 1+1 één ontvanger én 1 zender.
Plug & Play

U hoeft niets te installeren. Met één druk op de knop toont u onmiddellijk uw laptopscherm op het grote scherm. Elke deelnemer kan een unieke zender aan zijn apparaat koppelen. Op die manier kunt u om beurt uw scherm delen. Iedereen die verbonden is met het gedeelde scherm, kan de gekoppelde apparaten bekijken op het presentatiescherm.

Heeft u vragen over de i3SYNC TOUCH FHD 1+1? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder bij de inrichting van uw vergaderruimte. Neem ook gerust een kijkje op onze website: www.newcandle.nl.

950,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.