help mij kiezen
Roombooking systemen

Evoko Pusco Floor stand

Evoko Pusco

De Evoko Pusco Floor stand is een intuïtief plug-and-play-apparaat met een webbased systeem voor eenvoudig en efficiënt beheer. Evoko Pusco verzamelt en levert informatie door deze per e-mail op te vragen bij de aangewezen medewerkers om er voortdurend voor te zorgen dat jouw inhoud up-to-date is.

Evoko Pusco

De Evoko Pusco is een compleet werkplekcommunicatiesysteem. Dit digitale informatiebord is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jouw laatste updates efficiënt en stijlvol worden afgebeeld worden. Het betreft een standalone en plug & play display op een mooie design voet. Het display kan weergeven worden in een lichte en donkere modus, waardoor het display in verschillende ruimtes perfect tot zijn recht komt.

De Evoko Pusco | Design & praktisch informatiedisplay

De Evoko Pusco kan overal in de ruimte geplaatst worden vanwege de design voet. Het systeem is er ook verkrijgbaar in een vaste muurbevestiging. Het systeem is daarnaast een eenmalige investering, waar geen jaarlijkse kosten aan licenties, support of onderhoud bij zullen komen. Combineer de Evoko Pusco Floor stand met de Evoko Liso en jouw roombooking systeem is compleet.

Ben je benieuwd naar wat andere klanten van ons vinden? Kijk eens op Trustpilot! Hier vind je namelijk diverse beoordelingen van klanten die jou voor zijn gegaan! Wil je meer weten over een Roombooking systeem? Neem dan contact op met één van onze experts.


Specificaties Evoko Pusco Floor stand

Download brochure
Gewicht: 80 kg
Resolutie: Full HD (1920x1080)
Ingebouwde luidsprekers: 2 x 40 Watt
Touchscreen: Nee
Formaat in inches 55 inch
Grootte: 1625 mm x 550 mm x 1411 mm
Ethernet LAN aansluiting Ja
5.600,-

exclusief btw - Op voorraad

In het kort
Gewicht: 80 kg
Resolutie: Full HD (1920x1080)
Ingebouwde luidsprekers: 2 x 40 Watt

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk