help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Totaaloplossingen

Ctouch 65 inch – Vast

Ctouch 75 inch - vast

Ben je op zoek naar een 65 inch touchscreen voor jouw vergaderruimte? Het is ons doel dat onze klanten een touchscreen ook daadwerkelijk interactief gaan gebruiken. Hoe? In het bijzonder door de gebruikerservaring simpel te houden.

Ctouch 65 inch

Deze totaalopstelling begint bij het presentatiescherm zelf: de Ctouch Riva. Het touchscreen van Ctouch werkt ten eerste intuïtief én is onderhoudsarm. De Ctouch 65 inch – Vast past perfect in de kleinere vergaderruimtes en wordt daarnaast gekenmerkt door:

  • Een Ultra HD resolutie met 32 touchpunten | Des te hoger de resolutie, des te gedetailleerder het beeld
  • Een ingebouwde 80 Watt soundbar van JBL | Vol en krachtig geluid
  • De TrueBeam Touch-technologie | Gebruik je vinger of pen om te schrijven; en de handpalm om te wissen
  • Optimale garantievoorwaarden van 3 jaar on-site

Interactiviteit met Microsoft & Ctouch 65 inch – Vast

Ruim 98 procent gebruikt als besturingssysteem windows. Om ervoor te zorgen dat onze klanten een touchscreen interactief gaan gebruiken, houden we de gebruikerservaring eenvoudig. Het touchscreen is voorzien van een Ops pc (ingebouwde Windows Pc), die je kunt zien als het brein van het scherm. Het is mogelijk om het touchscreen interactief te gebruiken m.b.v. de interactieve functies van windows. Hierbij kan je denken aan het microsoft whiteboard en powerpoint. Kortom, de Ops pc biedt jouw collega’s interactieve mogelijkheden binnen bestaande programma’s. Ter illustratie vind je hieronder een filmpje van de mogelijkheden.

Het is met de Ops pc tevens mogelijk om via Wifi direct het beeld van een laptop, tablet of smartphone draadloos naar het scherm te streamen. Dit kan met Apple, Windows en Android apparaten.

Premium videoconference systeem van Logitech & Epos

De Ops pc is voor het maken van videoconferences erg aan te raden. Het videoconference systeem (zoals een Logitech Rally x Epos) is direct aangesloten op de Ops pc, waar je een videogesprek kunt starten via bijvoorbeeld Microsoft Teams of Zoom. De Logitech Rally camera is een UHD camera met een 15 x optische zoomfunctie. Het is mogelijk om de camera mechanisch te pannen, kantelen en tillen met een bereik van 130° in de breedte en 80° in de hoogte.

Wil je de producten ook graag laten installeren? Geen enkel probleem! Wij laten het presentatiescherm namelijk volledig gebruiksklaar achter; zo hoort bij de installatie:

  • Installatie 65 inch Ctouch aan een muurbeugel
  • Updaten Ops pc en firmware touchscreen | Inclusief draadloos delen app
  • Netjes wegweken bekabeling
  • Afvoeren verpakkingsmaterialen
  • Uitleg van de functies van de producten & interactieve functies op locatie

Na de aanschaf leggen wij dus alle functies van het presentatiesysteem & windows 10 (touch functies) uit, zodat het scherm direct volledig benut kan worden. Ben je benieuwd naar wat andere klanten van ons vinden? Op Trustpilot vind je diverse beoordelingen van klanten die jou voor zijn gegaan!


Specificaties Ctouch 65 inch – Vast

Download brochure
Formaat: 65 inch | 165 cm
Maximale kijkafstand: 3 tot 5 meter
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie 3 jaar on site
OPS PC Inclusief Windows 10
Draadloos delen iOS, Miracast, Android
Aantekeningen in PDF bestanden en afbeeldingen Ja
Mobiele opstelling: Nee
Draadloos toetsenbord + muis Ja
Office 2019 Ja
Speakers 2 x 80 Watt JBL
3.435,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Formaat: 65 inch | 165 cm
Maximale kijkafstand: 3 tot 5 meter
Mobiele opstelling: Nee
Beelddiagonaal 65 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie 3 jaar
Optimale kijkafstand 3 tot 5 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk