Help mij kiezen

Beugels

Om uw beamers en touchscreens op een mooie manier weg te werken, levert Beamers & Touchscreens.nl beugels die aan de muur of het plafond bevestigd kunnen worden.

Om uw beamers en touchscreens op een mooie manier weg te werken, levert Beamers & Touchscreens.nl beugels die aan de muur of het plafond bevestigd kunnen worden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een verrijdbare oplossing voor uw touchscreen. Door deze verrijdbare oplossing kunt u uw touchscreen eenvoudig verplaatsen naar een andere positie in uw vergaderzaal of bedrijfsruimte.

Beugels voor touchscreens

U kunt ook kiezen voor de extra optie waarbij uw touchscreen ook in de hoogte verstelbaar is. Deze verstelbare standaard wordt door Beamers & Touchscreens.nl zowel aangeboden in een verrijdbare als in een niet-verrijdbare oplossing. U kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen voor eventuele vragen. Wij gaan dan met u op zoek naar een geschikte oplossing voor uw beamer of touchscreen.

Meer informatie over muurbeugels?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het Beamers & Touchscreens.nl assortiment