Help mij kiezen

Casio

De CASIO Projectoren combineren de lange levensduur van LED met een lichtopbrengst tot liefst 4.000 ANSI Lumen. Door de Laser + LED projectoren ondervindt u als onderwijsinstelling geen hinder in het vervangen van beamerlampen.


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

Door de nieuwe LED -en Laser Hybride technologie van Casio kunt u tot wel 20.000 uur genieten van uw projector. Daarnaast zit er een garantie van 3 jaar / 10.000 branduren op de projectoren.

DE CASIO PROJECTOR | DE LICHTBRON VAN DE TOEKOMST

Met de innovatieve hybride laser- en LED-lichtbron zijn de projectoren van CASIO vooruitstrevend op het gebied van milieubescherming. De projectoren van CASIO hebben een lichtsterkte tot 4.000 ANSI-lumen en hebben geen kwikdamplampen nodig. Bovendien reduceert de combinatie van laser en LED het energieverbruik tot 40 procent, waardoor ook de bedrijfskosten worden verminderd.

Duurzame lichtbron
De kracht van de CASIO-projector zit binnenin: namelijk de hybride laser- en LED-lichtbron. De innovatieve lichtbron van de CASIO beamer zorgt niet alleen voor een goede projectiesterkte, maar slaagt er dankzij de geringe slijtage in de lichtopbrengst hoog te houden. Daarbij heeft de lichtbron een levensduur van 20.000 uur, waarmee onvoorziene uitval door defecte lampen wordt voorkomen. Dit betekent een levensduur van 15 jaar bij een dagelijks gebruik van zes uur per dag, 220 dagen per jaar.

Met één druk op de knop klaar voor gebruik
Dankzij de Direct On/Off-functie heeft de projector na hooguit acht seconden hun maximale helderheid bereikt. Lange wachttijden en vervelende opwarm- en afkoelfasen behoren daarmee tot het verleden. En dat bespaart kostbare tijd! De les kan meteen beginnen en flexibeler worden vormgegeven, want de CASIO beamer kan op elk moment snel uit -en aangezet worden.

Meer informatie over Casio?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het Casio assortiment: