Help mij kiezen

Viewsonic

Viewsonic presentatiescherm ✓ Op voorraad bij Beamers & Touchscreens.nl ✓ Ultra HD beeldkwaliteit ✓ Garantie tot 7 jaar ✓ Scherpe prijzen & uitleg op locatie


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een display of touchscreen voor vergaderingen en presentaties? Het Viewsonic presentatiescherm is perfect geschikt voor vergaderruimtes en huddle rooms en beschikt over een UHD beeldkwaliteit. Met de ingebouwde software op de Ops pc voor het delen van schermen kunnen gebruikers, zowel on-site als online deelnemen aan vergaderingen en inhoud met elkaar delen.

Viewsonic

Dit betrouwbare presentatiescherm is voorzien van een mat beeldscherm waardoor ook met zonlicht het beeld goed waarneembaar is. De ViewSonic ondersteunt externe configuratie- en content beheersystemen en is ook geschikt voor diverse signage toepassingen. Het scherm wordt gekenmerkt door:

  • Ultra HD resolutie 3840 x 2160 | Des te hoger de resolutie, des te gedetailleerder het beeld
  • Uitstekende beeldkwaliteit vanwege de 450 nits helderheid
  • 16/7 professioneel display | Mat beeldscherm voor goed beeld bij lichtinval
  • Optimale garantievoorwaarden van 3 jaar on-site

DE VIEWSONIC – MET INGEBOUWDE WINDOWS OPS PC

Het is tevens mogelijk om het ViewSonic scherm uit te breiden met een Ops pc. Deze ingebouwde Windows computer kan je zien als de thuisbasis van je presentatiescherm. De Ops pc wordt daarnaast geleverd inclusief Windows 10 professional en een draadloos toetsenbord & muis van Logitech. Ook zit er een afgekochte licentie om draadloos te delen inbegrepen.

ViewSonic 65 inch

Waarom een Viewsonic display of touchscreen bij Newcandle?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met betrouwbare presentatiesystemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste presentatiesysteem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste display of touchscreen
  • Het juiste presentatiesysteem voor jouw vergaderruimte of leslokaal
  • Advies over de juiste integratie met overige en huidige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ben je benieuwd welk presentatiesysteem het beste past bij jouw situatie?

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment: