help mij kiezen

Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Presenteren & videoconferencing Advies op maat Experience center in Rotterdam

ViewSonic

ViewSonic presentatiescherm ✓ Op voorraad bij Beamers & Touchscreens.nl ✓ Ultra HD beeldkwaliteit ✓ Garantie tot 7 jaar ✓ Scherpe prijzen & uitleg op locatie


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een display voor vergaderingen en presentaties? Het Viewsonic presentatiescherm is perfect geschikt voor vergaderruimtes en huddle rooms en beschikt over een UHD beeldkwaliteit. Met de ingebouwde software op de Ops pc voor het delen van schermen kunnen gebruikers, zowel on-site als online deelnemen aan vergaderingen en inhoud met elkaar delen.

Viewsonic

Dit betrouwbare presentatiescherm is uitgerust met een quad-core processor en intern geheugen, waardoor multimedia kan worden afgespeeld vanaf interne opslag of een USB-stick. De ViewSonic ondersteunt externe configuratie- en content beheersystemen en is ook geschikt voor diverse signage toepassingen. Het scherm wordt gekenmerkt door:

  • Eenvoudig Casten van functies met USB-C / HDMI dongle
  • USB flash drive plug-and-play voor foto’s, muziek en video
  • Multitasking met krachtige ingebouwde mediaspeler & OPS PC slot
  • 4K commercial display met dunne rand

DE VIEWSONIC 86 INCH  – MET INGEBOUWDE WINDOWS 10 PC

Het is tevens mogelijk om het ViewSonic scherm uit te breiden met een Ops pc. Deze ingebouwde Windows computer kan je zien als de thuisbasis van je presentatiescherm. De Ops pc wordt daarnaast geleverd inclusief Windows 10 professional, een draadloos toetsenbord & muis van Logitech en de licentie om draadloos te delen.

ViewSonic 65 inch

Heb je vragen over de toepassingen, het gebruik of de mogelijkheden? Vraag het één van onze experts.

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT