help mij kiezen
Overige

ViewSonic touchscreen 75

ViewSonic toucscreen 55 inch

Het ViewSonic touchscreen 75 inch scherm maakt gebruik van een UFT (Ultra Fine Touch) technologie voor een nauwkeurig schrijfproces en een snelle procestijd. Met de twee nieuwe, gelijkmatig schrijvende, slanke 3 mm pennen kan je efficiënt werken aan gedetailleerde taken.

Het ViewSonic touchscreen 75 inch is ontworpen met een slanke rand. Met de geïntegreerde myViewBoard digital whiteboard software kunnen de gebruikers parallel met elkaar samenwerken. Met de ViewBoard Cast kan het beeld van ieder device via een 4-weg split-screen met elkaar worden gedeeld. Het ViewSonic touchscreen 75 wordt gekenmerkt door:

  • UFT (Ultra Fine Touch) technologie
  • myViewBoard digital whiteboard software
  • ViewBoard Cast 4-weg split screen software voor het delen van het scherm
  • SmartPort USB-poorten aan de voorzijde voor het delen van informatie via interne en externe PC’s
  • 2.1 Stereo sound ingebouwde subwoofer

De Ultra Fine Touch technologie biedt een vertragingsvrije, pen-op-papier schrijfervaring. Accuraat schrijven is hierdoor enorm verbeterd en de interactie verloopt dankzij de snelle reactietijd. De herkenning van de twee pennen is een pluspunt; de dubbele pen detecteert automatisch de pen diameter (8 mm of 3 mm) en schrijft simultaan naast elkaar.

ViewSonic touchscreen 75

ViewSonic touchscreen 75 – Het volle functiepakket

Standaard wordt het ViewSonic touchscreen 75 inch geleverd met het geïnstalleerde myViewBoard digital whiteboard. Met het digitale whiteboard. Ook is het mogelijk om 4 devices tegelijk draadloos te delen. Dit kan met iOS, Windows en Android devices en werkt via de ingebouwde ViewBoard Cast software.

Voor het optimale gebruiksgemak raden we een ingebouwde pc aan. Dit is een Windows 10 pc van de 8e generatie, die Newcandle standaard levert met een draadloos toetsenbord + muis. Ook heb je de mogelijkheid om via de Ops pc draadloos het beeld van devices te delen. Hierdoor blijf je altijd in dezelfde omgeving.ViewSonic touchscreen 65

De 2.1 Stereo sound speakers met ingebouwde subwoofer zorgt voor mooi geluid in iedere ruimte. Heb je vragen over het ViewSonic touchscreen? Vraag het onze experts.


Specificaties ViewSonic touchscreen 75

Download brochure
Resolutie 75 inch | 190 cm
Maximale kijkafstand: 5 tot 8 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Garantie 5 jaar
Speakers 2 x 16 watt
Touch Ja
Draadloos delen Ja
2.495,-

exclusief btw - Op voorraad

In het kort
Maximale kijkafstand: 5 tot 8 meter
Beelddiagonaal 75 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie 5 jaar
Optimale kijkafstand 5 tot 8 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk