Help mij kiezen

Focus Touch

Focus Touch is bekend op het gebied van presentatiematerialen in Nederland en België. Het interactieve Focus Touch P10 scherm beschikt namelijk over een strak design en een snelle reactiesnelheid. Ook is er ruimte voor een mini-pc

Focus Touch is bekend op het gebied van presentatiematerialen in Nederland en België. Het interactieve Focus Touch P10 scherm beschikt namelijk over een strak design en een snelle reactiesnelheid. Ook is er ruimte voor een mini-pc.

Daarnaast biedt de fabrikant bij elk touchscreen gratis Nederlandstalige software. Met deze software kunt u makkelijk lessen voorbereiden en digitaliseren. Met andere woorden: kiest u voor een Focus touchscreen, dan bent u tevens verzekerd van een hele voordelige prijs/kwaliteit verhouding.

Waarom de Focus Touch P10 in uw vergaderruimte past?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • De touchscreens beschikken over professionele Samsung panels.
  • Videoconferentie wordt mogelijk door de standaard ingebouwde webcam en microfoon.
  • Plug & play automatische calibratie.
  • Standaard 10-punts premium touch.
  • Mini-Pc op te bergen in de achterzijde van het scherm

Naast touchscreens biedt Focus ook digiborden en ondersteunende materialen zoals vloerliften aan. De digiborden vallen bij Focus onder de naam Focus boards. Deze borden kunt u gebruiken als digitaal schoolbord, maar ook als een whiteboard, waar u met een marker op kunt schrijven.

Meer informatie over FOCUS TOUCH?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het FOCUS TOUCH assortiment: