Help mij kiezen

Jubileumactie | Smit Visual 40 jaar

In de maanden april en mei 2018 ontvangt u als klant bij Beamers & Touchscreens.nl 10% korting op alle Smit Visual producten. Op de website van Beamers & Touchscreens.nl valt hieronder: de projectieborden, hoogteverstellingen en verrijdbare onderstellen. 

In de maanden april en mei 2018 ontvangt u als klant bij Beamers & Touchscreens.nl 10% korting op alle Smit Visual producten. Op de website van Beamers & Touchscreens.nl valt hieronder: de projectieborden, hoogteverstellingen en verrijdbare onderstellen. Dit alles vanwege de Jubileumactie Smit Visual.

Jubileumactie Smit Visual, 40 jaar whiteboards uit Nederland

Smit Visual bestaat 40 jaar. Al die tijd produceert het Nederlandse bedrijf whiteboards, prikborden en andere presentatiemiddelen lokaal in eigen land. Daardoor staat het Smit Visual bekend om de hoogste kwaliteitsstandaard en flexibiliteit in maatwerk.

Daarnaast heeft Smit Visual door eigen productie zaken als goede arbeidsomstandigheden en duurzaamheid zelf in de hand. Er wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd en de organisatie loopt voorop als het gaat om milieucertificeringen.

Tot en met 31 mei ontvangt u 10% korting op alle Smit Visual en Chameleon (Smit Visual’s productlijn met innovatieve frameloze whiteboards en prikborden) producten die wij aanbieden.

Meer informatie over de jubileumactie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Bekijk hieronder de producten