help mij kiezen
Digiborden

IIyama ProLite 55 inch

IIyama 55 inch touchscreen

Ben je op zoek naar een 55 inch touchscreen? Het IIyama ProLite 32 inch is dan wat je zoekt! Het interactieve display van IIyama is geschikt voor 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het display kan in landscape en in portrait modus geplaatst worden. Ook is het mogelijk om het 55 inch display in de face-up stand te bevestigen (tafelmodel).

Het display heeft een Ultra HD (3840 x 2160) beeldresolutie, waardoor je beschikt over een uitstekende beeldkwaliteit. De IIyama ProLite 32 inch is o.a. vanwege de smalle randen de ideale touch display oplossing voor interactieve etalages, vergaderruimtes, ontvangstruimtes, het onderwijs, kiosken en in-store winkelcommunicatie. De 15 punts Projective Capacitive (PCAP) Touch technologie zorgt voor een naadloze en nauwkeurige touch reactie.

IIyama ProLite 55 inch | Capacitive & through glass technologie

De Capacitive touch technologie functioneert met een glasplaat die voorzien is van een sensor-matrix. Dit touch systeem is geïntegreerd in IIyama ProLite 32 inchhet LCD panel. Een aanraking op het beeldscherm wordt waargenomen doordat jouw vinger (met of zonder handschoen) een minuscuul elektrisch signaal afgeeft aan deze sensor-matrix wanneer je het glas aanraakt. Deze extra glaslaag maakt de techniek uiterst duurzaam en betrouwbaar. Het systeem blijft zelfs werken als het glas in ingekrast. Daarnaast werkt het touchscreen met de vinger en een speciale stylus.

Het matte display zorgt ervoor dat het beeld ook goed te zien is bij lichtinval. Daarnaast is het minder gevoelig voor stof en vet vlekken. Het IIyama touchscreen kan ook worden bediend wanneer voorzet glas (max. 6mm) voor het scherm wordt geplaatst waardoor het scherm verandert in een interactief glazen oppervlak. Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld ‘wayfinding’ in beurzen of musea, retail of restaurants. Het is uitermate geschikt om foto’s, video’s, pdf bestanden, plattegronden, flyers, websites en overige informatiebronnen op weer te geven en te zoeken.


Specificaties IIyama ProLite 55 inch

Download brochure
Schermdiagonaal 55 inch (140 cm)
Maximale kijkafstand: 1 tot 3 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie: 4K Ultra HD (3840 x 2160)
Touch: Capacitive touch (15 punts)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 41 kg
Garantie 3 jaar on-site
Speakers 2 x 8W
Helderheid cd/m2 500
VESA 600 x 400 mm
2.215,-

exclusief btw - Op voorraad

In het kort
Maximale kijkafstand: 1 tot 3 meter
Touch: Capacitive touch (15 punts)
Beelddiagonaal 55 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Beeldverhouding 16:9
Garantie 3 jaar
Optimale kijkafstand 1 tot 3 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk