Help mij kiezen
Overige

Focus Touch Kiosk P10

4.495,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaar

Focus Touch Kiosk P10 | Informeer en creëer interactie!

De Focus Touch Kiosk P10 55 inch is een interactieve informatiezuil met een ingebouwd Full HD 55 inch 10-punts touch display. Deze multifunctionele zuil is uitgerust met wifi, camera en speakers. De bediening van de stijlvolle zuil is eenvoudig; zo bedient de bezoeker het scherm met de vinger, op exact dezelfde wijze als een tablet. Door de wieltjes is de Focus Kiosk eenvoudig te verplaatsen en u kiest gemakkelijk de meest strategische locatie.

U kunt uw eigen geïntegreerde pc kiezen die het beste bij uw behoeften aansluit; u heeft daarom volledige flexibiliteit. De display kan zelfstandig of als onderdeel van een netwerk functioneren. De robuuste Focus Touch Kiosk P10 55 inch is opgebouwd uit uitsluitend kwalitatief hoogwaardige hardware componenten, waardoor deze zuil geschikt is voor intensief gebruik.
De touch techniek werkt eenvoudig en nauwkeurig. De Focus Touch Kiosk wordt standaard geleverd in een moderne witte behuizing. Ook bestaat de mogelijkheid op de kiosk te bestellen in een andere kleur on of voorzien van uw naam en logo. Met behulp van de Focus Touch Kiosk hebt u interactie met uw doelgroep op de juiste plaats, op het juiste moment, met de juiste boodschap!

Digital Signage

Vanwege de enorme informatie-stroom die we tegenwoordig via (social) media ontvangen is het essentieel uw doelgroep op het juiste moment van de juiste informatie (op maat) te voorzien. Met de Focus Touch Kiosk gaat u nog een stap verder. Het touchscreen zorgt ervoor dat u uw communicatie interactief maakt en zo uw doelgroep nog actiever betrekt bij uw boodschap. Ook vinden klanten door de ‘Kiosk’ hun eigen weg door uw winkel, promo actie, assortiment of catalogus.

Combineer online en offline; haal uw complete online assortiment naar uw fysieke winkel. Zo laat u veel zien op beperkte (winkel)ruimte. Verwelkom uw klanten met dynamische bewegwijzering of communiceer actuele promoties. Meld actuele ontwikkelingen of toon uw assortiment/webshop in uw winkel of showroom. De Focus Touch Kiosk is een eye catcher. Bovendien biedt het eindeloze mogelijkheden voor communicatie en interactie in winkels, zorginstellingen, hotels, horecagelegenheden, warenhuizen, showrooms, supermarkten, op beurzen, vliegvelden etc.
Voor onze algemene pagina verwijzen wij u graag naar www.newcandle.nl.

Specificaties Focus Touch Kiosk P10

Download brochure
Beelddiagonaal 55 inch | 140 cm
Optimale kijkafstand: 3 tot 5 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Full HD | 1920 x 1080
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 60 kg
Garantie 2 jaar
Garantie verlenging Ja
Speakers 2 x 30 Watt
De kenmerken in het kort
Optimale kijkafstand: 3 tot 5 meter
4.495,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaarVrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen