Help mij kiezen

1. Handleiding display x Windows ops pc

Je gaat het display gebruiken. Deze handleiding helpt je op weg met de basisfuncties.

Indien de ingebouwde PC niet wordt opgestart (je ziet dan ‘geen signaal’ of ‘geen bron aangesloten’), klik je op source of input op de afstandsbediening en daarna op OPS. Na een paar tellen hoor je een korte piep, dit betekent dat de OPS aan gaat. Wanneer dit langer duurt kan de OPS bezig zijn met het updaten van Windows (maximaal 2 minuten).

Blijft dit probleem aanhouden, neem dan contact op via 010 – 800 9885.

2. Draadloos delen

Met de ingebouwde PC is het mogelijk om draadloos het beeld van je device naar het grote scherm te streamen. Wanneer je een verbinding wilt maken, moet je op de onderstaande (blauw gearceerde) knop klikken.

Om een draadloze verbinding mogelijk te maken moet het device waarmee een verbinding gemaakt zal worden beschikken over een Wi-Fi ontvanger. Met Apple producten moeten de devices ingeschakeld zijn en een verbinding hebben met hetzelfde netwerk als de ingebouwde PC.

2.1 Verbinden met Windows

Wil je het beeld van je Windows 10/11 laptop/computer streamen naar het grote scherm? Klik dan rechts onderin de taakbalk op het actiecentrum, er vouwt een menu zoals hieronder uit.

Klik vervolgens op apparaten aansluiten*. Kies vervolgens voor ‘Newcandle draadloos’ om verbinding te maken. Het beeld van je computer of laptop verschijnt nu op het grote scherm.

*Is deze knop niet zichtbaar? Klik dan op ‘uitvouwen’.

2.2 Verbinden met iOS

Het draadloos verbinden met een iPhone of iPad is tevens mogelijk, dit gaat als volgt:

  1. Voor de iPhone of iPad maak je eerst een verbinding met hetzelfde Wifi netwerk als waar de ingebouwde PC mee verbonden is.
  2. Open het actiecentrum – slide je met je vinger van beneden naar boven voor iPhones t/m de iPhone 8 en van rechtsboven naar het midden vanaf de iPhone X.
  3. Klik vervolgens op Newcandle draadloos om verbinding te maken. Het beeld van je telefoon of tablet verschijnt nu op het grote scherm.Logitech-Tap-Rooms-Solution-Teams

2.3 Verbinden met MacBook

Het draadloos verbinden met een Macbook is tevens mogelijk, dit gaat als volgt:

  1. Voor de Macbook is het noodzakelijk dat je met hetzelfde Wifi-netwerk bent verbonden als deLogitech-Tap-Rooms-Solution-Teamsingebouwde PC van het display.
  2. Open het kopje Airplay, zet deze op ON
  3. Klik vervolgens op Newcandle draadloos om verbinding te maken. Het beeld van Macbook verschijnt nu op het grote scherm.

 

 

3.4 Verbinden met Android

Wil je het beeld van je Android smartphone of tablet streamen naar het grote scherm? Android beschikt niet over een universele manier of naam om draadloos verbinding te maken. Hieronder laten we Logitech-Tap-Rooms-Solution-Teamsdaarom de meeste benamingen zien.

Slide met je vinger van boven naar beneden (in één vloeiende beweging). Kies voor Castview / Casten /  Miracast / Smartview etc. Maak verbinding met Newcandle draadloos. Het beeld van je telefoon of tablet verschijnt nu op het grote scherm.

Is het ‘casten’ niet beschikbaar op je Android device? Download de App ‘ScreenMirror’. Klik op Newcandle draadloos om verbinding te maken. Het beeld van je telefoon of tablet verschijnt nu op het grote scherm.

Mocht je er niet uit komen, neem gerust contact op met één van onze collega’s via 010 800 9885 of stuur ons een e-mail via info@newcandle.nl.