Help mij kiezen

Digibord spelletjes

Bij Beamers & Touchscreens.nl kunt u terecht voor allerlei digibord spelletjes. De verschillende opties beschikbaar voor uw digibord bepaald vaak met hoeveel succes een digibord gebruikt zal worden.

Digibord Spelletjes

Bij Beamers & Touchscreens.nl kunt u terecht voor allerlei digibord spelletjes. De verschillende opties beschikbaar voor uw digibord, bepaald vaak met hoeveel succes een digibord gebruikt zal worden. Basisscholen investeren in mooie interactieve digiborden of touchscreens om kinderen op een interactieve manier de stof bij te brengen.

Op deze manier blijven kinderen bij de les en wordt de invulling van een les nóg leuker! Dan is het wel fijn dat er tools zijn, zodat leraren een houvast hebben bij hun lessen. Hiervoor zijn er verschillende digibord spelletjes ontwikkeld die kunnen helpen bij de invulling van uw les. De spelletjes vindt u hieronder:

Kunnen wij u verder helpen bij de aanschaf van uw digiborden of touchscreens? Bekijk de website voor de mogelijkheden. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit ons assortiment