Help mij kiezen

i3PROJECTOR

i3TECHNOLOGIES biedt u een totaaloplossing met de i3PROJECTOR en het i3BOARD. Daarnaast is dit perfect te combineren met de i3LEARNHUB. Met deze gebruiksvriendelijke software worden de interactieve functies van uw digibord nóg beter benut.


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

De beamers van i3PROJECTOR passen perfect in uw klaslokaal. Deze ultra short throw beamers projecteren standaard in 16:10 widescreen formaat. Al met al zijn drie modellen beschikbaar: dit zijn de ‘W, de Wi en de WI Plus’. Hierbij beschikken de Wi en de Wi Plus over interactieve functies. Met andere woorden: de projectoren interactief te bedienen zijn, zonder het gebruik van een digibord.

i3PROJECTOR LED / LASER | Tot 20.000 branduren

Eén van de meest geleverde projectoren aan scholen is de i3PROJECTOR L3502W. Deze LED/Laser projector is een projector met een lichtopbrengst van 3.500 ANSI lumen. De alternatieve lichtbron van i3 zorgt voor een levensduur tot 20.000 branduren en is daardoor ideaal voor onderwijsinstellingen. Door de LED / Laser lichtbron is het vervangen van een beamerlamp niet meer nodig. Bovendien ontvang u een garantie van 10.000 branduren / 3 jaar op de lichtbron.

i3TECHNOLOGIES biedt u een totaaloplossing met de i3PROJECTOR en het i3BOARD. Daarnaast is dit perfect te combineren met de i3LEARNHUB. Met deze gebruiksvriendelijke software worden de interactieve functies van uw digibord nóg beter benut. Wilt u uw huidige software gebruiken? Geen probleem. De oplossingen van i3TECHNOLOGIES werken namelijk perfect met uw huidige gebruikerssoftware.

Meer informatie over i3 projector?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het i3 projector assortiment: