Help mij kiezen

Epson

Newcandle voorziet uw school of vergaderruimte van de ultra short throw projectoren van Epson, namelijk de Epson EB-600 serie. Deze innovatieve HD onderwijsoplossing met een formaat tot 100 inch, zorgt voor een betere leerervaring. 


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

De Epson EB-600 serie is de ultra short throw serie van Epson. Deze projectoren worden geleverd inclusief muurbeugel. Met een helderheid vanaf 3.200 lumen, WXGA & XGA resolutie en een korte projectieafstand, projecteert u bovendien grote beelden vanaf korte afstand. Hierdoor zijn schaduwen en verblindend licht verleden tijd. Bovendien biedt het ‘Wi model’ de ultieme interactiviteit door de digitale pennen.

HOGE LICHTOPBRENGST 

De 3LCD-technologie van Epson zorgt voor hoogwaardige afbeeldingen met een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst. Dit betekent dat er bij daglicht helder wordt geprojecteerd. De projector beschikt ook over een schaalbaar schermformaat tot maximaal 100 inch. Hierdoor kunnen twee typen content worden weergegeven via een split-screen, zonder verlies van kwaliteit.

INTERACTIEVE PROJECTOREN

Met het Wi model is het mogelijk om het beeld interactief te bedienen, zonder het gebruik van een digibord. U gebruikt de digitale pennen om op het scherm aantekeningen te maken. Ook zijn de interactieve pennen van Epson nóg beter en nóg gebruiksvriendelijker. Met de dubbele pennen kunnen een docent en een student gelijktijdig werken. Projecteer bovendien langer dankzij de betrouwbaarheid en lange levensduur van de lamp. Deze lamp beschikt namelijk over maximaal 10.000 branduren in de eco-modus.

DE VERBETERDE LEERERVARING

Met de projectiesoftware kunnen docenten en studenten tegelijk content delen. U kunt van twee projectoren één groot interactief scherm maken. De projectiesoftware is geschikt voor de interactieve projector (Wi), maar ook voor de modellen die werken met een digibord. De gratis gebruikerssoftware van Epson kunt u op uw computer installeren. Ook kunt u met de splitscreen-functie twee afzonderlijke type content tegelijkertijd weergeven. Hierbij kunt u denken aan een lesprogramma vanaf een pc en een stilstaand beeld.

DE VOORDELEN VAN DE 600 SERIE

De Epson EB-600 is geschikt voor het onderwijs en het MKB vanwege de volgende redenen:

  • Ultra short throw tot maximaal 100 inch. De projectie is direct vanaf de muur, waardoor de docent geen last heeft van schaduwen.
  • Heldere projecties, zodat ook in een ‘lichte’ ruimte het beeld duidelijk te zien blijft.
  • Langere levensduur van de beamerlamp, tot wel 10.000 banduren (in de eco-modus).
  • Goedkope vervangingslamp. De vervangingslamp voor deze projector is veel lager geprijsd dan elke andere. Dit scheelt een school veel in gebruikskosten.

De Epson EB-600 serie beschikt over 3 verschillende types, die onder andere verschillen van elkaar in de lichtopbrengst. Daarnaast verschillen zij in interactieve functies en in de beeldverhouding. Hieronder staan de belangrijkste verschillen:

Type             Beeldverhouding (B:H)
EB-6–                 4:3
EB-6– W          16:10 Breedbeeld
EB-6– Wi         16:10 Breedbeeld + interactieve functies

De beamerlamp voor de EB-600 serie heeft 5.000 branduren.

Meer informatie over Epson?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het Epson assortiment: