Help mij kiezen

75 inch touchscreen

75 inch touchscreen ✓ Diverse merken ✓ Op voorraad bij Beamers & Touchscreens.nl ✓ Ultra HD ✓ Garantie tot 7 jaar ✓ Professionele installatie

Een touchscreen monitor bestellen is voor jou wellicht geen dagelijkse activiteit, het is onze expertise en wij helpen je er graag mee verder. We houden het eenvoudig en overzichtelijk. Een 75 inch touchscreen is er in verschillende merken, zoals Ctouch, i3Touch, Samsung en Smarboard.

De touchscreens verschillen in de basis niet veel van elkaar. Zo beschikt ieder 75 inch touchscreen over een Ultra HD beeldkwaliteit en is een ingebouwde Windows 10 PC optioneel.

75 inch touchscreen

De functionaliteiten én de verschillen

De schermen verschillen onder andere in de touch functionaliteit (infra rood of capacitive touch) en het aantal touchpunten. Bij de infra rood touch technologie zit er een dunne rand voor het scherm die detecteert waar de vinger/de pen is. De capacitive touch technologie kan je vergelijken met een tablet of smartphone, waar de touch technologie werkt met drukpunten. Ook het ingebouwde besturingssysteem (zoals Android) kan per scherm verschillen. Het ingebouwde besturingssysteem beschikt o.a. over een whiteboard app, een email ontvanger en een webbrowser.

De garantievoorwaarden en speakers

Tot slot is er verschil in de garantievoorwaarden en de ingebouwde speakers. Zo beschikt Ctouch over een 5 jarige on site garantie voor geregistreerde onderwijsinstellingen (3 jaar voor zakelijk). Ieder scherm maakt gebruik van ingebouwde speakers, echter zijn sommige speakers ‘standaard’. Vergelijk het met jouw tv thuis; waarbij de ingebouwde speakers een aardig volume bereiken maar niet over een ‘vol geluid’ beschikken. Alle drie de Ctouch 75 inch beschikken over een ingebouwde soundbar van JBL (80 watt).

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen
betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment