help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Touchscreen kopen

Voor interactieve oplossingen kan je kiezen uit een digibord of een touchscreen. Kies je met een touchscreen voor een alles in één oplossing, dan zijn er nog een aantal mogelijkheden. Deze zijn afhankelijk waar je het scherm voor gaat gebruiken. Wil je een touchscreen kopen? Op deze pagina vind je meer informatie.

Voor interactieve oplossingen kan je kiezen uit een digibord of een touchscreen. Kies je met een touchscreen voor een alles in één oplossing, dan zijn er een aantal mogelijkheden. Deze zijn afhankelijk waar je het scherm voor gaat gebruiken. Op deze pagina vind je de Ctouch Riva , te gebruiken voor jouw vergaderruimte of klaslokaal. Wil je een touchscreen kopen? Hieronder vind je meer informatie.

Touchscreen kopen voor jouw vergaderruimte

Ben je ook klaar met het laten zien van jouw laptop tijdens een vergadering? Het iedere keer inpluggen van kabels? Met de schermen van Ctouch wordt vergaderen wél efficiënt. De deelnemers delen namelijk bestanden met elkaar op het touchscreen en kunnen daar tegelijk aantekeningen op maken. Je kunt bovendien de aangepaste documenten doormailen en direct de volgende vergadering inplannen.

Touchscreen kopen

  • Een Ultra HD resolutie met 32 touchpunten | Des te hoger de resolutie, des te gedetailleerder het beeld
  • De ingebouwde 2 x 80 watt JBL speakers
  • De TrueBeam Touch-technologie | Gebruik je vinger of pen om te schrijven; en je handpalm om te wissen
  • 3 jarige garantie

De schermen zijn interactief: het is dus geen televisiescherm, maar een digitaal bord waar je op kunt annoteren. De Ctouch Riva is het gebruiksvriendelijkst i.c.m. de Ops pc. Deze ingebouwde Windows 10 pc kan je zien als de thuisbasis van het scherm, waarbij gebruik gemaakt kan worden van de interactieve functies van Microsoft. Die vind je o.a. terug in het microsoft whiteboard en is ook verwerkt in office producten als powerpoint, word en excel. Tevens is het met deze Ops pc mogelijk om draadloos het beeld van een laptop, tablet of telefoon naar het Ctouch scherm te streamen. Dit kan met Apple, Android en Windows devices.

Presentatiescherm kopen voor jouw klaslokaal

Touchscreen kopen

Hierboven vind je een greep uit de mogelijkheden van het Microsoft whiteboard. De Riva van Ctouch is één van de favorieten van voor het klaslokaal. De Ctouch Riva is een 32 punts touch scherm. Met andere woorden: dit betekent dat het scherm met meerdere mensen tegelijkertijd te bedienen is. De infrarode touchtechniek zorgt voor een snelle reactiesnelheid, waardoor de leerkrachten het scherm snel en eenvoudig kunt gebruiken. Verder wordt het scherm voor onderwijsinstellingen gekenmerkt door:

  • Een Ultra HD resolutie met 32 touchpunten | Des te hoger de resolutie, des te gedetailleerder het beeld
  • De ingebouwde 2 x 80 watt JBL speakers
  • De TrueBeam Touch-technologie | Gebruik je vinger of pen om te schrijven; en je handpalm om te wissen
  • 7 jarige garantie op de spare parts (5 jaar on site)

Voor de bevestiging van de Ctouch Riva heb je de keuze uit een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling. Wil je jouw touchscreen gebruiksklaar af laten leveren? Geen probleem. Ons eigen installatieteam komt bij je langs en geeft aansluitend graag een uitleg over de functies van de producten.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Een greep uit het touchscreen assortiment: