help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Beste touchscreen monitor

Beamers & Touchscreens.nl maakt voor jou een samenstelling met daarin de meest verkochte touchscreens bij Beamers & Touchscreens.nl. Voor scholen worden er veelal andere touchscreen monitoren aangeboden dan voor bedrijven.

Volgens Beamers & Touchscreens.nl is de beste touchscreen monitor op dit moment de Ctouch Riva. Ctouch is het merk van Nederlandse makelaardij, waarbij het hoofdkantoor zich in Eindhoven bevindt. Er zijn een aantal punten waarop de Ctouch Riva op dit moment de beste touchscreen monitor is:

  • De Ultra HD beeldkwaliteit, met Adaptive Touch techniek
  • Ingebouwde 2 x 80 watt JBL speakers
  • 5 jarige on site garantie (7 jaar op spare parts)
  • Ctouch Android Operating system (inclusief een browser en een whiteboardtool)
  • Draadloos content & geluid streamen naar het grote scherm

De touchscreens van Ctouch werken zeer intuïtief; wil je bijvoorbeeld terug naar het hoofdmenu, dat kan met 1 druk op de Ctouch Home knop. Wanneer u kiest voor de Ctouch Riva bent u altijd verzekerd van een goed werkend scherm. Voeg een OPS module (inclusief Windows 10) toe aan uw touch monitor om te zorgen voor de meest gebruiksvriendelijke opstelling.

Touchscreen monitor | Met ingebouwde OPS PC

Op de OPS PC’s die Beamers & Touchscreens.nl levert is ook een licentie voor draadloos delen opgenomen (Newcandle Wireless Sharing). Hierdoor is het mogelijk om draadloos beelden naar het grote scherm te streamen via Miracast, Airplay en Android (deze functie is uniek). Voor de bevestiging van uw digibord of touchscreen heeft u de keuze uit een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling.

Touchscreen monitor kopen

OPTIMALISATIE VAN DE ERVARING | MET WINDOWS 10

Microsoft heeft zich de laatste jaren toegespitst op het gebruik van touch. Dit ziet u bijvoorbeeld in de Windows Surface laptops, maar ook in de nieuwe Windows Ink werkruimte. De Windows Ink werkruimte beschikt over het maken van een schermaantekening en een ingebouwde whiteboardfunctie. Hierbij kunt u uw aantekeningen direct verzenden naar uw collega’s via de email.

Ook is de browser Microsoft Edge voorzien van een bewerkingsfunctie voor de internetpagina’s die u wilt laten zien. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het maken van aantekeningen in een online PDF bestand. Bent u enthousiast? Boek dan een persoonlijk gesprek in met onze specialisten; en ontdek de mogelijkheden van de beste touchscreen monitor.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

De meest verkochte touchscreens