help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Benq

Het BenQ touchscreen zorgt voor interactieve presentaties in uw vergaderruimtes. Uw computer wordt direct bestuurd door het touchscreen aan te raken.

Het BenQ touchscreen zorgt voor interactieve presentaties in uw vergaderruimtes. Uw computer wordt direct bestuurd door het touchscreen aan te raken. De touchscreens van BenQ zijn erg gebruiksvriendelijk. Met een usb kabel en een HDMI kabel verbindt u uw computer met de touchscreen en kunt u aan de slag.

De BenQ beschikt over een ambient light sensor. Deze sensor stelt de hoeveelheid licht vast rondom de touchscreen en stelt het scherm daarop in. Leraren en leerlingen kunnen hierdoor continue genieten van een optimale beeldkwaliteit. Daarnaast beschikken de BenQ touchscreens over 12 Watt speakers.

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment: