help mij kiezen

Leverancier voor bedrijven

De technologie voor presentatiemiddelen (touchscreens en videoconferencing) gaat de laatste jaren in een sneltreinvaart. Voor de zakelijke markt (vergaderruimtes, boardrooms en huddle rooms) biedt Beamers & Touchscreens.nl touchscreens & videoconference systemen aan van diverse merken als Ctouch, Smartboard en Logitech.

De manier van werken verandert continue. Organisaties werken, ontmoeten en vergaderen tegenwoordig op een andere manier. Ook de technologie waarmee we werken verandert, zo is de beamer omgeruild voor een groot display of touchscreen, en wordt er veel gebruik gemaakt van videoconference systemen. De ontwikkeling van de technologie (zoals die van touchscreens en videoconference systemen) zorgt ervoor dat we op een effectieve en eenvoudige manier kunnen werken. Voor de organisaties die meer willen weten over de mogelijkheden van deze systemen staan wij klaar!

Viewsonic display

Onze diensten

Met meer dan 10 jaar ervaring ben je bij Newcandle op het juiste adres.
Touchscreens & non-touch displays
Voor vergaderingen en het geven van presentaties bieden we diverse gebruiksvriendelijke oplossingen aan in verschillende soorten en maten.

Meer informatie
Videoconference systemen
Een videogesprek voeren met klanten, collega's of partners? Voor ruimtes van groot & klein hebben we diverse camera systemen en speakerphones.

Meer informatie
Wireless sharing systemen
Snel, gebruiksvriendelijk en eenvoudig jouw device draadloos delen op het grote scherm? Het kan met de producten van Barco Clickshare (ook videobellen).

Meer informatie

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

 

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

1. De grootte van het touchscreen of display voor in jouw vergaderruimte

Ben je op zoek naar een presentatiesysteem voor in jouw vergaderruimte, boardroom, huddle room of ontvangst ruimte? Hou dan rekening met een aantal punten: de grootte van het scherm, de bevestiging en de gebruikerswijze. Touchscreens en displays zijn er in verschillende maten. Het ideale formaat touchscreen of display is afhankelijk van de ruimte, maar vooral van het beoogde gebruik. Om een inschatting te maken van het juiste formaat touchscreen, kan je uitgaan van het onderstaande:

  • Vergaderruimtes van 1 tot 3 meter: 55 inch
  • Vergaderruimtes van 3 tot 5 meter: 65 inch
  • Vergaderruimtes van 5 tot 8 meter: 75 inch
  • Vergaderruimtes van 8 meter+: 86 inch

Touchscreens en displays beschikken over een 4K beeldkwaliteit. In ons assortiment vind je uitsluitend A merken, om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Dit zie je o.a. terug in de beeldkwaliteit, de speakers, de garantievoorwaarden en de schrijfervaring van het touchscreen. Voor de schrijfervaring wil je als gebruiker zo dicht mogelijk bij de ‘pen-op-papier’ ervaring komen.

Benieuwd naar het aanbod? Klik hier voor de diverse touchscreens.

2. De bevestiging – Vast, mobiel onderstel of een vaste elektrische hoogteverstelling

De grootte van het touchscreen of display is belangrijk, maar vergeet zeker niet de manier waarop het scherm bevestigd wordt. Een vaste muurbeugel wordt gezien als de ‘standaard’ oplossing. Daarnaast is ook een mobiele opstelling mogelijk. Dit verrijdbare systeem is elektrisch in hoogte verstelbaar en daardoor in verschillende ruimtes te gebruiken.

Zijn de gebruikers kinderen en volwassenen, maar hoeft het display niet verrijdbaar te zijn? Dan brengt een elektrische hoogteverstelling uitkomst, waarbij het display tegen de muur wordt bevestigd en elektrisch in hoogte verstelbaar is.

Benieuwd naar het aanbod? Klik hier voor de verschillende bevestigingsmogelijkheden.

3. Een windows ops pc | Het brein van jouw touchscreen of display

Ruim 98 procent gebruikt Windows als besturingssysteem. Om de gebruikerservaring eenvoudig te houden wordt het gebruik van een Ops pc aangeraden. Deze ingebouwde Windows Pc kan je zien als het brein van het scherm, waar vandaan je direct een presentatie kunt draaien of een vergadering kunt houden. De interactieve functies die in Windows verwerkt zitten (digitaal whiteboard, powerpoint, word en excel), zorgen voor een uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijke werking.

Het is met de Ops pc tevens mogelijk om via Wifi direct het beeld van een laptop, tablet of smartphone draadloos naar het scherm te streamen. Dit kan met Apple, Windows en Android apparaten.

Benieuwd naar het aanbod? Klik hier voor de diverse Ops pc’s.

4. Een videoconference systeem toevoegen aan jouw touchscreen of display

Ben je op zoek naar een touchscreen of display waarmee je ook kunt videobellen? Videoconference oplossingen zijn er in verschillende soorten en maten. Via ons videoconferencing assortiment kan je met de filter eenvoudig kiezen voor het aantal deelnemers, de gewenste zoomfunctie en de maximale afstand tot het scherm. Het videoconference systeem wordt dus toegevoegd aan het gekozen touchscreen of display. Uiteraard zijn de systemen ook los verkrijgbaar wanneer je al over een scherm beschikt.

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met betrouwbare videoconferencing systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste videoconference systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor de juiste videoconference dienst (Zoom, Microsoft Teams etc.)
  • Het juiste videoconference systeem
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ben je benieuwd welk videoconference systeem het beste past bij jouw situatie? Klik hier voor de diverse videoconference systemen.

 

Onze cases

Lees meer over onze afgeronde projecten
Ctouch Riva

Meeuwisse Nederland B.V.

Voor Meeuwisse Nederland B.V. heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een 75 inch touchscreen t.b.v. interactieve vergaderingen. Meer informatie
Draadloos presenteren

Huisartsen Eemland

Voor Huisartsen Eemland heeft Newcandle de vergaderruimtes voorzien van diverse presentatieschermen en videoconferencing oplossingen. Meer informatie
Logitech Rally Bar

Vivo Energy Supply

Voor Vivo Energy Supply heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met 86 inch touchscreen inclusief Logitech Rally Bar & Logitech Tap. Meer informatie

Klaremelk B.V.

Voor Klaremelk B.V. heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een 86 inch touchscreen, inclusief videoconferencing oplossing. Meer informatie
Viewsonic display

Pierik Elektro B.V.

Voor Pierik Elektro B.V. heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een 75 inch display, inclusief een Barco Clickshare systeem. Meer informatie

Neska Container Line B.V.

Voor Neska Container Line heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een 86 inch touchscreen & videoconferencing systeem. Meer informatie
Viewsonic

Van Ameyde

Voor Van Ameyde Waarderingen heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een 75 inch Viewsonic display & videoconference systeem. Meer informatie