help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Touchscreen voor buiten

Ben je op zoek naar een outdoor touchscreen? Bij Beamers & Touchscreens.nl ben je aan het juiste adres. Bij een touchscreen voor buiten of een outdoor touchscreen zijn er vaak specifieke wensen.

Ben je op zoek naar een touchscreen voor buiten? Bij Beamers & Touchscreens.nl ben je aan het juiste adres. Bij een touchscreen voor buiten of een outdoor touchscreen zijn er vaak specifieke wensen.

Beamers & Touchscreens.nl werkt voornamelijk met de outdoor touchscreens van Mimo. Deze interactieve schermen werken in alle weersomstandigheden (van -28 tot +60 graden Celsius). Ook is het scherm is bestand tegen water, vocht, zand, stof en insecten. Het outdoor touchscreen is beschikbaar in verschillende soorten en maten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt contact opnemen met één van onze experts.

Touchscreen voor buiten

TOUCHSCREEN VOOR BUITEN | DOOR WEER EN WIND

Heb je behoefte aan een outdoor touchscreen, een touchscreen voor in de buitenlucht? Dit type touchscreen is gemaakt om weer en wind te weerstaan. Een outdoor touchscreen is leverbaar in kiosk vorm, maar ook als outdoor touch display is een interactief scherm ideaal voor digital signage. Ook kan je een buitentouchscreen gebruiken als informatiepunt voor bezoekers bij binnenkomst, of in omgevingen van industrie. Heb je vragen over een presentatiescherm voor de buitenlucht? Onze experts staan voor je klaar.

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT HET TOUCHSCREEN ASSORTIMENT: