help mij kiezen

Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Presenteren & videoconferencing Advies op maat Experience center in Rotterdam

Test

Ons advies Wij adviseren een SMART scherm. Klik hier om ons assortiment SMART schermen te bekijken dat bij uw voorkeuren past. Het onderstaande product lijkt ons de beste keuze. Mocht u nog meer hulp nodig hebben, kunt u hier vrijblijvend ons om hulp vragen bij het scherm dat het beste bij uw behoeftes past. SMART BOARD […]

Ons advies

Wij adviseren een SMART scherm. Klik hier om ons assortiment SMART schermen te bekijken dat bij uw voorkeuren past. Het onderstaande product lijkt ons de beste keuze. Mocht u nog meer hulp nodig hebben, kunt u hier vrijblijvend ons om hulp vragen bij het scherm dat het beste bij uw behoeftes past.

SMART BOARD MX 75 IQ

De SMART BOARD MX 75 IQ heeft een infrarood touchscherm met ingebouwde IQ unit; waarmee u kunt schrijven, voor browser gebruik en draadloos presenteren. Dit model is ook beschikbaar in de maten 65 en 86 inch. De intelligente software van de MX serie herkent bovendien tegelijkertijd 1 pen, handpalm wisser en scrollen of verplaatsen met vinger.
Meer informatie

Beamers & Touchscreens.nl heeft jarenlange ervaring met het adviseren en installeren van schermen, beamers en meer in het onderwijs en MKB. Met enorm veel plezier adviseren wij u over het juiste product. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om verdere vragen te beantwoorden, en tot een passende oplossing voor uw vraag te komen.