help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Overige producten

Voor het compleet maken van uw interactieve opstelling biedt Beamers & Touchscreens.nl u verschillende opties. Hierbij kunt u denken aan draadloos content streamen en een mini pc die uw opstelling stand alone maakt. Ook is het mogelijk om uw systeem verrijdbaar te maken, zodat uw systeem op meerdere plekken te gebruiken is.

DRAADLOOS PRESENTEREN

Wanneer er verschillende collega’s en/of externen gebruik maken van een presentatiesysteem, is het juist zo belangrijk dat alles in één keer werkt. Geen drivers die geïnstalleerd moeten worden of aansluitingen die niet blijken te passen op het device van uw klant. Draadloos presenteren is hiervoor dé oplossing.

Wanneer er geen ruimte is voor kabelgoten aan de wand en of het meubilair biedt draadloos presenteren de perfecte oplossing. Zowel geluid als Full HD beeld wordt namelijk draadloos naar het betreffende systeem verstuurd; losse onhandige bekabeling naar de computers is hierdoor niet meer nodig.

INFORMATIESCHERMEN

Wanneer u simpelweg op zoek bent naar een informatiescherm waar touch geen vereiste is, is een monitor een goede oplossing. Informatieschermen worden onder andere gebruikt voor het tonen van lesroosters, wachttijden en productinformatie. Beheer de content gemakkelijk op afstand.

COMPUTERMONITOREN

Wanneer u een nieuw touchscreen heeft aangeschaft, wilt u dat de content op het scherm gelijk is aan het scherm op uw device. Onze touchscreens hebben een beeldverhouding van 16:9 terwijl wat oudere computermonitoren nog wel eens een beeldverhouding van 4:3 hebben. Hierdoor ontstaan er zwarte balken of uitgerekte beelden op één van de 2 schermen. Dit is natuurlijk niet gewenst.

Alle monitoren op Beamers & Touchscreens.nl hebben de beeldverhouding 16:9. Deze beeldverhouding sluit perfect aan bij uw touchscreen of digibord, zodat content op beide schermen gelijk is.

VERSCHILLENDE BEVESTIGINGEN

Muurbevestiging

Wanneer een touchscreen op de reguliere weg wordt gemonteerd, is dat met een vaste muurbevestiging. Wanneer er een vast muurbevestiging wordt gebruikt, hangt uw scherm zo dicht mogelijk op de muur, maar is deze niet in hoogte verstelbaar.

Wandlift

In sommige gevallen komt het voor dat uw wand niet geschikt is voor de montage van een touchscreen. Met name gips en/of systeemwanden zijn vaak niet sterk genoeg om het gewicht van een touchscreen te dragen. Een wandlift is een touchscreenbevestiging welke het gewicht van het scherm voor 90% laat steunen op de grond. Een installatie tegen een zwakke wand wordt hierdoor mogelijk en tevens zijn de systemen elektrisch in hoogte verstelbaar.

Verrijdbare lift

Wanneer u één scherm in meerdere ruimtes wilt kunnen gebruiken is een verrijdbare oplossing ideaal. Zoals de naam het al zegt zijn de verrijdbare systemen ook elektrisch in hoogte verstelbaar. Wanneer u kiest voor een ingebouwde mini-pc in uw scherm, heeft u een compleet werkend mobiel systeem, welke is aan te sluiten met enkel 1 stekker.